≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Strelci mogu upoznati zanimljivu osobu sa kojom mogu započeti vezu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
leto

foto: pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Bićete veoma vredni i produktivni na poslovnom polju.. Višak svoje pozitivne energije ćete usmeriti na obaveze. Želite da pravite promene na ljubavnom planu. Smatrate da vam trenutna situacija ne odgovara i da treba da menjate partnera. Povedite računa o svojoj ishrani jer je to jako važno.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Ne želite nikome da dopustite da vas sputava kada je reč o poslovnoj organizaciji. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja možda još uvek nije sasvim slobodna. Mogući su problemi sa nogama. Generalno vas očekuju tegobe koje se vezuju za bolove u zglobovima, naticanje nogu itd.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite zapažen pomak na poslovnom planu. Preko kruga prijatelja dolazite do poznanstva sa osobom sa kojom možete da očekujete početak nove veze. Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Osećate se sasvim dobro. Nemate razloga za brigu.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas značajan pomak na poslovnom planu. Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu. Moguće je da ste spremni da nađete novu ljubav jer vam trenutni partner više ne odgovara. Možete da očekujete da ćete imati tegobe vezane za kičmu, mišiće kao i probleme sa ukočenim predelom vrata i ramena.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada ćete uspeti da ostvarite početak veze. Izbegavajte masnu hranu. Mogući su problemi sa povišenim holesterolom.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Poboljšanje finansijske situacije je pred vama. Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom situacije. Spremni ste da napravite prvi korak ka pomirenju sa voljenom osobom. Sasvim dobro stanje na polju zdravlja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA