Njome vlada Venera, planeta ljubavi i lepote: Evo kako da na najbolji način razumete ženu Vagu

Njom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote, pa je često u potrazi za harmonijom i ravnotežom

  • 12
Žena Foto: Pixabay

Prvo što treba da razumete o ženama u znaku Vage je da su to veoma zgodne žene koje traže nekoga ko ih zavređuje.

Elokventna, društveno uglađena i umetničke prirode, žena Vaga je svesna svoje snage i slabosti. Hrani se zabavom, srećom, zadovoljstvom i savršenstvom. Ona predano radi kako bi zadovoljila svoj skupi ukus, piše Astro Talk.

Njom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote, pa je često u potrazi za harmonijom i ravnotežom. Vaga voli da održava meru u svemu što radi, što je zapravo ono što Vaga i predstavlja.

Ako želite da poboljšate svoj odnos sa ženom Vagom, ovo su pozitivne stavke na koje bi trebalo da obratite pažnju...

Ličnost žene Vage

Kad prvi put sretnete ženu Vagu, prvo što vidite je lepo lice i ne možete da zamislite da bi ova dama mogla da "ubije" u raspravama i pobedi u bilo kojoj debati. Glatko i diplomatsko ponašanje pruža joj jednostavan način da se izbori sa bilo kakvom škakljivom situacijom.

Očaravajući šarm i zanosna ličnost žene Vage čine je idealnim prijateljem. Međutim, ona je mnogo više od onoga što prikazuje.

U pogledu svog statusa i prestiža, žena Vaga brine o tome kako izgleda i šta drugi misle o njoj. Sa sobom nosi misteriozan osećaj šarma koji privlači mnogo ljudi iz okruženja. Simpatična je skoro svima koji se nađu u njenom prisustvu.

Fizičke karakteristike žene Vage

Žena Vaga važi za devojku kojom su svi zaneseni. Ipak je njena vladajuća planeta Venera. Sa svojim ugodnim i gracioznim fizičkim osobinama, žena Vaga ima jednako šarmantnu ličnost. Luk njenih usana formira oblik srca dok se smeška; osmeh pod kojim ćete se "istopiti".

Žena Foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Na njenom licu je zastupljena velika doza svetlosti. Mirnoća i staloženost je ono čime privlači većinu ljudi.

Sa telom sveobuhvatnih oblina, njen izgled je primetan. Ali, ako ne počne da trenira u tridesetim godinama, možda će postati malo napornija, ali ne i gojazna.

Šta je to što je čini posebnom?

Romantika

Gospođica Vaga je romantična. Kao i svi drugi, i ona je imala priličan broj romantičnih razočaranja, ali to je ne sprečava da veruje u kraj iz bajke.

Ona ima dobre šanse da ima velika i nerealna očekivanja i to je nešto čime treba da nauči da upravlja. Njena očekivanja vas neće uplašiti, jer ona nisu velika ako svetu pokaže svoja osećanja. U osnovi, moraćete da se potrudite da je "otvorite" kako biste saznali detalje.

Ljubavni par Foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Sentimentalnost

One su vrlo delikatne i saosećajne dame koje u potpunosti mogu iskazati svoje osećanja. Ova magnetna poezija postaje opterećena sarkazmom kad zapadnu u depresiju, međutim, to ni pod kojim uslovima ne nadmašuje njenu najveću snagu racionalne analize i perspektivnosti.

Filozofija

Vage su uvek u stanju da sagledaju širu sliku, a to često dolazi u obzir kada se radi o donošenju ključnih odluka u životu. Za ovakvu ženu - život je filozofija i ovaj element joj omogućava da sa jednog aspekta sagleda svaku perspektivu i oštro izračuna potencijalne mogućnosti.

Čak i o svojim iskušenjima i nevoljama, ona je nenamerno prilično pragmatična. Nije lako biti Vaga, jer njen je život ispunjen sa toliko uspeha koliko i neuspeha.

devojka, osmeh, smeh, lepota, naocare Foto: Pixabay

Balansiranost

Dame Vage se stalno balansiraju između užitka i bola. Često mogu lišene zdravog detinjstva ili porodične harmonije. Ali, one su te koje moraju da shvate da treba da se potrude da sve uravnoteže.

Ova žena može izbalansirati sve u svom životu, uz pomoć osećaja razumevanja i zaključivanja. Uspostavlja sposobnost da pred svojim očima analizira čitavu stvar i da je tako isečenu stvar stave i pred vaše oči. Pravedna je. Međutim, stvarnost je ta koja je najvažnija za ženu Vagu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉

    9. avgust 2020 | 22:43

    Cemu ovoliko minusa,kada je sve receno istina. Jesu li, to drugi znaci ljubomorni na Vage?

  • Vaga

    9. avgust 2020 | 19:30

    Potpisujem svaku reč! Pogotovo u zrelijim godinama! Tačno je, da nije lako biti žena vaga, ipak ništa ne bih menjala...

  • Srki

    9. avgust 2020 | 20:25

    Istina je da su vage nešto posebno... prelepe i šarmantne, zene za sva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA