≫ 

Astrolog otkriva šta nas očekuje ove nedelje, a posebno je važno da se pazite četvrtka

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Bik, što će već prvog dana doneti temu novca i finansijskih ulaganja. Dosta će se pričati i o hrani, ljubavi, vernosti i posvećenosti, a javiće se velika potreba za hedonizmom i čulnim uživanjima.

Ovog dana se posvetite sebi, partneru, imovini i planiranju finansijskih investicija. Istog dana Merkur pravi izazovan aspekt sa Uranom što donosi neočekivane i iznenadne promene planova, kraćih putovanja, kvarova automobila, tehnike, ali i izazove u komunikaciji i sa papirologijom. Tvrdoglavost će biti naglašena, pa će se u komunikaciji postaviti i tražiti krivac za neku situaciju. Više se usmerite na traženje lakoće i ljubavi u napetim okolnostima nego u nametanje krivice i odgovornosti.

U utorak ćete trebati postaviti stvari na svoje mesto uz veoma precizno vremensko ograničenje. Međutim, pojava lenjosti koja je naglašena tog dana može potpuno usporiti razvoj događaja. Važno je samo da budete svesni da niste baš orni za posao i da budete strpljivi sa sporim razvojem događaja.

Sreda je jedan sasvim opušten dan u kojem trebate osetiti i videti kako se vaši dugoročni planovi lagano razvijaju u dobrom smeru. Ovog dana budite pozitivni i budite lakoću, šalu i smeh u komunikaciji. Igrajte se sa svojom ili tuđom decom, ili aktivirajte svoje unutrašnje dete. Isplanirajte neko druženje, kraće putovanje ili početak edukacije.

U četvrtak imamo jedan od najizazovnijih aspekata, koji iako je tačan u četvrtak, deluje malo ranije i malo kasnije, te će se i ponoviti do kraja godine. Ovaj aspekt može da se doživi kroz neke napete odnose ili situacije i okolnosti. Aspekt donosi ekstremne svađe, konflikte i sukobe, oružane napade, rat, požare, eksplozije, i sukob između starih i novih struktura, starijih i mlađih osoba. Ukoliko imate aspekt između Marsa i Plutona onda možete osetiti ovaj aspekt i na ličnom planu, ali i kroz kolektiv.

Pod utiskom od četvrtka, petak može doneti ljutnju i bes kroz određene emotivne odnose. Lični stavovi mogu uticati da se vatreno zalažete za svoje mišljenje i vrednosti kojima se vodite. Posebno će vas razbesneti činjenice koje budete otkrili tog dana koje vam se neće dopasti. Ipak, pokušajte da sve okrenete na šalu, i ne shvatajte ozbiljno ni lično sve što budete osetili ili čuli tog dana.

Vikend će biti rezervisan za porodicu i bliske odnose, posebno kroz decu. Takođe, aktivirajte poseban kvalitet bliskosti kroz partnera ili osobe koje volite. Odnosi sa ženama mogu se dodatno produbiti. Tog dana planeta Uran kreće svoj retrogradni hod. S obzirom da je Uran planeta velikih spoznaja i promena, ona će nas u narednim mesecima terati da se okrećemo ka unutrašnjim saznanjima, spoznajama i promenama. Doneće ponovo neke situacije vezane za novac i ekonomsku situaciju.

Nedelja je opet jedan izazovan dan jer se jako aktivira Ego koji će se doživeti kroz neprijatne odnose sa nekim autoritetom, kao što je otac ili muž, ali i neko ko vam je nadređeni. Ovaj dan nosi sukob dva Ega, gde svako vođen svojim mišljenjem insistira da se bude po njegovom. Ovo će se najviše doživeti kroz odnose unutar primarne ili sekundarne porodice, kroz decu, partnerske i rodbinske veze. Ukoliko ne uspete da aktivirate bliskost i udobnost u svom telu dok budete osećali nalet besa, ući ćete u ozbiljne svađe.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Za svaki horoskopski znak postoji idealan trening i sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA