≫ 

Kada se jednom sretnu, ovi horoskopski znakovi sklapaju prijateljstva za ceo život

Saznajte koji znak vama najviše odgovara

  • 0
horoskop Foto: Pixabay.com

Čitanjem astrologije možete bolje razumeti sebe i druge. Istražujući položaj zvezda u trenutku vašeg rođenja, možete zaviriti u svoju jedinstvenu kosmologiju, uključujući i to koja su najprikladnija prijateljstva za vas.

Saznajte koji horoskopski znak najviše odgovara vama u prijateljstvu.

Ovan i Jarac

Ovan voli da se zabavlja. Ovom vatrenom znaku je neohodna stalna zanimacija. Dakle, kada je u pitanju prijateljstvo, Ovan gravitira prijateljima koji uživaju u spontanim avanturama, i stalno su raspoloženi za veselje.

Drugi vatreni znakovi kao što su Lav i Strelac mogu se pridružiti Ovnu u njegovom stalnom jurcanju, ali ništa ne prevazilazi Ovnovu posebnu vezu sa Jarcem. Prijateljstvo imeđu Ovna i Jarca često može biti štetno po njihovu okolinu. Ova dva znaka su uvek partneri u zločinu i spremni su na razne nestašluke zajedno.

Bik i Rak

Bik je zemljani znak tako da mu je potreban stabilan i siguran prijatelj. Bikovi ne vole mnogo da izlaze, već da provode slobodno vreme na kvalitetan način u miru. Najsavršeniji prijatelj za bika je Rak. Tandem ova dva znaka može biti toliko neraskidiv da zaista traje zauvek. Pripadnici ova dva znaka, ako sklope prijateljstvo u detinjstvu, uspešno ga održavaju i kada odrastu.

horoskop Pixabay.com

Lav i Lav

Budimo iskreni, potrebno je dosta strpljenja za Lavove. Ovaj živahni vatreni znak pretvoriće jutarnji put do posla u modnu pistu, a napraviti scenu onog trenutka kada nije u centru pažnje.  Ovnovima i Strelcima je zabavno "lutanje po Lavovom kraljevstvu", ali kada je u pitanju doživotno prijateljstvo, ipak, Lav se najbolje snalazi sa Lavom. Kada se ova dva kraljevska stvorenja udruže, formiraju moćno, ekspanzivno carstvo.

Devica i Ribe

Device su izrazito intelektualna bića koja imaju izuzetnu pozornost za detalje. U okviru prijateljstava, Device uživaju u saradnji s drugim znatiželjnim umovima koji cene mnogobrojne nijanse života. Zanimljivo, često imaju blisko prijateljtvo sa Ribama, njima suprotnim znakom. Iako Ribe "plivaju u mnogo apstraktnijim vodama", prijateljstvo Devica-Ribe izgrađeno je na dobroti i saosećanju. Oba ova znaka vole da pomažu jedni drugima, a pored Devičinog racionalnog razmišljanja i emotivne podrške Ribe, ovaj tandem je neuništiv.

Vaga i Strelac 

Vaga je vazdušni znak koji stalno održavaju stabilnosti i ravnoteže. Blizanci i Vodolija cene socijalnu spretnost Vage, pa se ti vazdušni znakovi često lepo slažu. Ali kada je vaga raspoložena za zabavu, Strelac je savršen pratilac. Prijateljstvo Vage i Strelca izuzetno je dinamično: vazduh i vatreni duo stvaraju bujan plamen, a između spontanih avantura i mnogih dubokih razgovora ova dva znaka održavaju prijateljstvo zauvek.

Škorpija i Škorpija

Iako je Škorpija vatrena i plamenjiva, svoju snagu crpi iz emocija. Rak i Ribe, takođe veliki emotivci,  mogu biti odlični prijatelji Škorpiji. Ipak, Škorpiji najbolji prijatelj može biti samo Škorpija. Oni najbolje mogu da razumeju jedni druge i konstantnu potrebu za isterivanjem pravde, i bes koju je izazvala neka sasvim nebitna situacija.

Vodolija i Jarac

Vodolije su astrološki humanitarci. Ovi mislioci vole da razgovaraju o socijalnim pitanjima i uvek traže nove načine da "uzdrmaju sistem". Blizanci i Vaga su sjajni pratioci Vodolije, zato što smanjuju njegov intenzitet i podstiču njegovu razigraniju senzibilnost. Međutim, prijateljstvo Jarac-Vodolija može pomerati planine. Između radne etike Jarca i Vodolijine progresivne perspektive, ova dva znaka u tandemu mogu promeniti svet.

(T.S./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA