≫ 

Horoskopski znaci koji se zaljubljuju na prvi pogled: Ovnovima je lako probuditi emocije

Možda je jedan on njih vaša srodna duša

  • 18
Astro, Ljubav, Veze, Horoskop Foto: Pixabay.com

Ljubav na prvi pogled obično se dešava u filmovima, a ne u stvarnom životu. Međutim, kod određenih horoskopskih znakova, zvezde se mogu poređati tako, da između njih odmah procveta ljubav.

Kada dva horoskopska znaka brzo prave velike korake u vezi, to znači da su oni kompatibilni jedan s drugim. Svaki horoskopski znak zaljubljuje se svojim tempom. Nekima, poput Vodolije i Jarca, potrebno je više vremena, tako da je neophodno biti strpljiv prema njima. Sa druge strane su znakovi otvorenog srca koji se hrabro zaljubljuju i uskaču u avanturu. Te horoskopske znakove je teško usporiti, a gotovo nemoguće sprečiti.

Ovan i Lav

Znakom Ovna vlada Mars, planeta koja se često povezuje sa strašću, tako da mu je lako probuditi emocije prema drugoj osobi. Lav prosto voli da bude voljen, pa rado pozdravlja odlučnu pažnju Ovna. Takođe, u vezi im pomaže to što oboje brzo prelaze preko malih svađa i čarki i vole da se ponovo otvore nekome ko ih vrednuje.

Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka odgovaraju jedno drugom. Rak je isprva malo sramežljiv, ali i otvoren za romantičnu avanturu. Ribe ga  mogu "izvući iz njegovog oklopa" zahvaljujući svojoj simpatičnoj i nežnoj prirodi. Povezanost Riba sa Plutonom, planetom intuicije, omogućava im da zaista vide šta je Rakovima potrebno: emocionalna sigurnost. S druge strane, Ribe žele duboku povezanost i potpunu posvećenost, koju Rak bez problema može da im pruži

Vaga i Lav

Poznato je da su ova dva znaka "centar zabave", pa postoji velika verovatnoća da će njihova ljubavna priča početi kada im se pogledi sretnu u sobi punoj ljudi. Njihova veza je harizmatična i oboje imaju toplinu i šarm. Kada Lav odluči da nekoga želi, on se ne plaši da pruži sve od sebe.

Video: Da li se i vi nalazite na listi očajnih domaćica među horoskopskim znacima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    19. avgust 2020 | 19:14

    Toooo..!!! Majstore.. Rak-Riba ljubav do kraja zivota...

  • Iq5999

    19. avgust 2020 | 19:00

    Rak i Riba propast? Riba i Devica san snova🥰🥰🥰 Ribu Rak stalno nervira? Čudni i prevaranti a Devica i u sexu i kao otac fenomalni🥰 Perfektno, cistunci i vredni i odani? Ako neko moze da slično iskustvo iz tih veza??!

  • eNL

    19. avgust 2020 | 21:03

    i ja kad vidim punu tašnu para odmah se zaljubim u.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA