≫ 

Astrologija otkriva koja je vaša srećna boja: Za Vagu ružičasta, a za Devicu zelena i braon

Koja boja je u skladu sa vašom energijom?

  • 0
Horoskop Foto: Pixabay

Boje imaju svoju energiju. Određene boje utiču na nas: dok nas jedne unzemiravaju, druge nas smiruju, neke nas privlače, a neke odbijaju...

Ni nauka još uvek nije pronašla objašnjenje tome na osnovu čega ljudi izdvajaju određene boje. To nije naš odabir, već je pitanje urođenog ukusa.

Astrologija veruje da postoji veza između energije boja i horoskopskih znakova.

U nastavku teksta možete saznati koja boja najbolje ide uz vaš horoskopski znak.

Ovan: crvena

Crvena boja budi dušu Ovna i pojačava njegovu strast i energiju. To je boja uzbuđenja, koja najbolje podržava Ovnovu aktivnu prirodu i živahnost. Crvena boja privlači pažnju, a Ovan je znak koji ne želi da ga ignorišu. Takođe, planeta koja  vlada Ovnovima je Mars, poznata kao "Crvena planeta". Što više nijansi crvenog okružuje Ovna, veće su i njegove prirodne moći.

Horoskop Foto: Pixabay

Bik: zelena

Sveža zelena neguje duh Bika i jača njegovu povezanost sa prirodom. Zeleno predstavlja rast, a Bik je znak apsolutnog napretka. Povratak zelene boje u proleće - Bikovo godišnje doba - dodatno pojačava vezu boje i znaka.

Blizanci: žuta

Insiprativna žuta boja ojačava energiju Blizanaca, i pokreće radoznalost i kreativne misli u njima. Ova  životna boja blista, kao i  uzbudljiva priroda Blizanaca. Poput sunca, žuta boja osvetljava sve oko sebe. Kao boja uma i intelekta, žuta pojačava koncentraciju ovog horoskopskog znaka.

Rak: bela i srebrna

Bela i srebrna boja povezuju Raka s njegovom intuicijom i pružaju mu čist pogled na situacije. Poput blistave površine vode ili sjajnog Mesečevog lica, srebro i bela su boje intuicije i čistoće. Povećavaju osetljivost i razumevanje Raka, dozvoljavajući ljubavi da prodire do najdubljeg nivoa.

Horoskop FOTO: Pixabay

Lav: zlatna

Blistavo zlato osnažuje Lavovo toplo srce i jača njegov pozitivni duh. Zlato je oduvek bilo simbol moći i prestiža., tako da nije čudo da je Lav,  kralj džungle, u skladu sa ovom bojom. Zlato daje Lavu pažnju koju želi i ojačava njegovu velikodušnu prirodu i tople, optimistične poglede na život.

Devica: zelena i braon

Klasična, prirodno smeđa i zelena drže Devicu "pričvršćenu za zemlju" i fokusiranu na stalni rast. Braon boja predstavlja stabilnost i podržava pažljiv i metodičan pristup koji Devica preduzima u svakoj situaciji. U prirodi je zelena boja rasta i ojačava Devičinu životnu težnju ka stalnom razvijanju sebe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA