≫ 

Ova 2 zodijaka se odlično slažu u krevetu, ali ne funkcionišu u ljubavnoj vezi

Pogledajte o kojim horoskopskim znakovima je reč

  • 7
sharon stone michael douglas  Šeron Stoun i Majkl Daglas iz filma Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Postoje osobe koje deluju kao stvorene jedno za drugog, ipak ne mogu da finckionišu u vezi. Neki horoskopski znakovi iako su slične naravi i imaju slične karakterne osobine, najčešće ne mogu da održe uspešnu dugotrajnu vezu.

Radi se o kombinacicji Škorpija muškarac i Ovan žena.

U određenim oblastima ova dva zodijaka su kao stvoreni jedno za drugo.

Vodeni i vatreni znak: Da li će voda ugasiti vatru, ili će vatra spaliti zemlju tako intenzivno da neće ostati mesta za vodu?

I jednim i drugim znakom vlada planeta Mars, koja ojačava najratobornije elemente u pojedincu. Kada dvoje ljudi, kojima vlada Mars, pokušaju da se spoje, to može biti ili pun pogodak ili čist promašaj, sredina ne postoji.

horoskop, planeta, astrologija Foto: Pixabay

Muškarac Škorpija bi se u ovoj vezi osećao povređenim i stalno bi lečio svoje zamišljene rane. A Ovan neće moći da kontroliše uvrede upućene njemu.

Problem je u tome što su oba znaka previše osetljiva i lako se vređaju, ali nažalost, skloni su i tome da povrede jedno drugog.

Ironično je da je kompatibilnost poverenja između muškarca Škorpije i žene Ovna zaista na snazi; veruju jedni drugima u potpunosti. Oboje su u vezi vrlo lojalni i posvećeni jedno drugom.

Iako možda nisu stvoreni jedno za drugog parovi Škorpija- Ovan su veoma iskreni u vezama.

Horoskop Foto: Pixabay

Muškarac Škorpija je duboki mislilac. Voli da filozofira, ali nije sklon tome da kasnije priča o svojim otkrićima. Žena Ovan voli da prokomentariše sve što joj padne na pamet i isto to očekuje od svog partnera.

Drugim rečima, oni nisu najbolji primer dobre komunikacije.  Mogu da vode kratke i jednostrane razgovore, ali žena Ovan ima potrebu da slobodno iskazuje svoje mišljenje.

Iako su odlična kombinacija u krevetu, Škorpija i Ovan nemaju idealnu komunikaciju da bi održali dugu vezu.

Pogledajte s kojim horoskopskim znakovima nije pametno da ulazite u bilo kakvu raspravu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako da ne

    28. avgust 2020 | 20:55

    Ja i muz 30 godina u braku,, idealnom može se reći

  • 😂

    29. avgust 2020 | 12:42

    Skorpija pecne pa pobegne i krije...

  • JA

    29. avgust 2020 | 09:37

    Znam za jedan par koji su od srednje u vezi, pa u braku, traje vec 11 god, ali im je komunikacija losa,i ona vodi glavnu rec, dok on slusa, neretko se i svadjaju. I znam jednu devojku koja je ovan, a zeli musku skorpiju bas jako... 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA