≫ 

Nedeljni horoskop: Devicama ljubav ne ide od ruke, a Rakove čekaju poslovni problemi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Horoskop Foto: Shutterstock, Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Novi događaji unose pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na poznat način bez koristi. U ljubavi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe ako vam se ne dopadaju. Osećate se umorno tako da će vam prijati psiho - fizička relaksacija.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je period kad na osnovu situacije donosite neku razumnu odluku. Uticaj Venere na vaš ljubavni život je takav da partner tačno zna na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje. Problem sa varenjem.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Nece vam stati do tuđeg mišljenja. Ponađite efikasno rešenje, previše komentara će svakako biti. Partner čini sve što je potrebno da ispuni vaša očekivanja. Imate sreće u ljubavi. One koji su usamljeni čeka novo poznanstvo. Premoreni ste.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je period sa poslovnim problemom. Nećete imati mogućnost da menjate poslovna pravila. U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo i stalo vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar u ljubavnoj vezi. Pokušajte da bar malo vremena odvojite za šetnju, suviše sedite.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Vaše ambicije su velike, na druge ljude delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa ne donosi pozitivne rezultate. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja vam ne odgovara, budite iskreni. Tako je bolje da u narednom periodu izgladite nesporazume u ljubavi. Ako ste sami, malo se osvrnite na moguća udvaranja. Pazite da ne pijete hladne napitke.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Novac vam nedostaje, tako da ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslu, prihvatite kompromis. Nećete imati mogućnost izbora. U emotivnom životu se potrudite da razjasnite zajedničke nesporazume. Nešto vam ljubav ne ide od ruke. Vodite više računa o svom zdravlju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA