≫ 

Najintrigantniji horoskopski znak: Deluje hladno, ali zapravo vidi 10 godina ispred svog vremena

Mašta je njihov zaštitni znak

  • 15
Vodolija foto: pixabay.com

Predstavnici ovog znaka su pronicljivi, sposobni da sagledaju situaciju iz različitih uglova što ih čini ljudima koji najbolje rešavaju probleme.

Govorimo o Vodoliji.

Vodolije ostavljaju dvostruki utisak o sebi: s jedne strane deluju stidljivo i smireno, a s druge mogu biti ekscentrični i energični ljudi. U oba slučaja se manifestuju kao intelektualci koji vole da pomažu drugim ljudima.

Uprkos činjenici što Vodolije obožavaju da se "kupaju" u tuđoj energiji, često osećaju potrebu da budu tihe kako bi obnovile sopstveni energetski balans.

Ključna reč ovog znaka je mašta. Ljudi rođeni u znaku Vodolije vide svet prepun mogućnosti, čak i kada se on ne čini takvim. Koriste svoj um u svim situacijama kad god im se ukaže šansa za to. U odsustvu mentalne stimulacije, Vodoliji postaje dosadno.

Pod uticajem Urana, koji je njihova vladajuća planeta, Vodolija može biti nepromišljena, brza, temperamentna i agresivna. Ali, istovremeno Uran Vodoliji daruje vizionarski talenat, sposobnost da pogleda u budućnost i tačno zna šta će raditi za pet do deset godina.

Uran ujedno predstavnicima ovoh znaka pruža moć da brzo i lako prave velike transformacije, stoga su poznati kao progresivni mislioci i veliki humanisti.

Problematični delovi tela za Vodoliju su zglobovi, a astrolozi savetuju da posebno obrate pažnju na krvotok tokom života.

Video: Evo kako svaki horoskopski znak želi da mu tepaju u vezi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😘

    13. septembar 2020 | 19:44

    Svima nama koji živimo sa vodolijama država mora naci nacin da pomogne

  • Ako

    13. septembar 2020 | 21:19

    ako vas vodolija ne primecuje verovatno I ne vredite mnogo

  • Najveci

    13. septembar 2020 | 20:12

    manipulatori i sujetni ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA