≫ 

Vladavina Vage donosi turbulentne promene: Ribe čeka sjajan period, Jarce pakao, Strelci na 7. nebu

Znak Zodijaka koji predstavlja ravnotežu utiče na naše donošenje odluka i podržava nove početke

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Od 22. septembra počela je vladavina horoskopskog znaka Vage koja se poklapa sa dolaskom jeseni. Jedan ciklus se lagano završava, a drugi počinje - kako u prirodi, tako i u životima svih znakova Zodijaka. Astrolozi poručuju da bi trebalo da se opustimo, budemo nasmejani i spremni dočekamo tranziciju koja sledi.

Ovan

Tokom ovog perioda osećate se bolje nego što mislite. Na poslovnom planu smeši vam se uspeh, a u partnerskim odnosima jačanje bliskosti. Ukoliko ste usamljeni, velike su šanse da tokom ovog perioda promenite taj status. Na finansijskom planu očekuje vas stabilnost.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  17, 22, 31, 33, 39, 48

Bik

Prilike će stizati sa svih strana i zahtevaće da donesete teške odluke. “Tri puta meri, jednom seci” - ova narodna poslovica trebalo bi da bude vaša jedina zvezda vodilja do treće dekade oktobra. Pazite da zbog vaše tvrdoglavosti i mračnjaštva kojim često zračite ne propustite sjajne prilike, a prigrlite one koje će vam stvarati glavobolju u mesecima koji dolaze.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  2, 11, 38, 45, 46, 47

Blizanci

Iako je Vaga miroljubiv znak, podstaći će u vama osvetu i želju da se po svaku cenu borite za pravdu. To će vas energetski iscrpljivati i ma koliko da vam je stalo da neke stvari “isterate na čistac”, zapitajte se da li su one vredne tolikog truda. Podsetite se kako izgleda posmatrati život sa vedrije strane, prijaće vam.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  5, 10, 19, 24, 36, 37

Rak

Odustali ste od nekih želja i sada radosno i rasterećeno idete u susret novim lepim dešavanjima. Zbog nekih poteza koje ste povukli u prošlosti platili ste previsoku cenu, ali ste i naučili lekcije. Dolazi period kada će vas nebo nagraditi prijatnim iznenađenjima na polju ljubavi, posla, finansija i zdravlja.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  8, 11, 16, 29, 34, 47

Lav

Sve i da niste planirali da se zaljubite, do treće dekade oktobra to nikako nećete moći da izbegnete. Srce će vam ubrzano lupati kako zbog neke nove osobe koja će vam kročiti u život, tako i zbog kreativnih ideja koje će vam okupirati misli. Ukoliko se bavite nekim umetničkim zanimanjem, očekujte javne pohvale i podršku.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  15, 23, 26, 30, 36, 45

foto Pixabay foto Pixabay

Devica

U narednih mesec dana prštaćete od pozitivne energije koji ćete prenositi na sve ljude u vašem okruženju. Iako vam nije u prirodi da budete strpljivi i da opraštate onima koji su vas povredili, u ovom periodu ćete s lakoćom pustiti neke ljude da odu iz vašeg života bez potrebe da im se osvetite za zlodela koja su vam napravili.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  7, 12, 13, 18 ,25, 28

Vaga

Uživajte, ovo je vaše vreme, ali ponekad “povucite ručnu” i nemojte se ponašati kao da ste zvezda na pozorišnim daskama. U vašem okruženju postoje ljudi koji vas gledaju ispod oka i iskoristiće svaku priliku da vam bar malo pokvare sreću.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  6, 33, 35, 43, 44, 48

Škorpija

Vaše strpljenje je na izmaku i želite da odgovore na sva pitanja dobijete odmah. Vaga je tu da vas opomene da biste nekada morali da pričekate, ali vi se na to nećete obazirati. Na sreću, zvezde su vam naklonjene, pogotovo na poslovnom planu. Ukoliko ste nameravali da menjate posao, sada je pravi trenutak. U ljubavi vas čeka susret sa osobom iz prošlosti koja će vas podsetiti da strati među vama nisu nestale.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  4, 19, 20, 24, 40, 42

Strelac

Do početka treće dekade oktobra živećete u oblacima, bez želje da pogledate realnosti u oči. Ipak, Vaga će vas s vremena na vreme podsećati da ne bi trebalo da puštate da vam stvari izmiču. Platite račune na vreme, bar povremeno sredite prostor u kom živite, pozovite prijatelje i članove familije - nemojte očekivati da će se “kockice složiti” onako kako vam odgovara, bez trunke vašeg angažovanja.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  1, 3, 8, 14, 26, 41

Jarac

Koliko god vam “išli na ruku” događaji na emotivnom polju, toliko će vam glavobolju zadavati problemi na poslu i sa finansijama. Poslovni uspeh koji ste očekivali će izostati, a sa njim i popravljanje finansijske situacije. Strpite se do treće dekade oktobra, tada će se situacija preokrenuti u vašu korist.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  9, 20, 32, 38, 42, 44

Vodolija

Zaglavljeni ste u prošlosti i ne umete da se iskobeljate. Odjednom ćete sa svih strana biti izbombardovani informacijama o staroj ljubavi i nećete biti u stanju da se oduprete mislima o onome što je moglo da se desi, a nije… Preispitivaćete se gde ste pogrešili, ali odgovor nećete dobiti. Sve će se to odraziti na vaše zdravlje i na izostanak koncentracije u poslu.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  3, 12, 14, 21, 23, 40

Ribe

Osećaćete se sjajno u ovom periodu, puni mladalačke energije i velikih planova za budućnost. Širićete optimizam u poslovnom, prijateljskom i porodičnom okruženju, a okolina će vam biti zahvalna na tome. Ukoliko nešto želite da promenite u životu, sada je pravi trenutak, jer vam zvezde nude veliku podršku.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  10, 16, 17, 27, 30, 32

Video: Ljubav ili novac?! Ovi horoskopski znakovi radije biraju ovo drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA