≫ 

Ribe ćute ko zalivene, a Bikovi bi na lakat progovorili: Evo koji znaci (ne) znaju da čuvaju tajne

Pazite kome se poveravate!

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Iako nekim prijateljima možemo da poverimo sve svoje tajne, svako od nas poznaje makar jednu osobu iz bliskog okruženja koja jednostavno ne zna ništa da zadrži za sebe. Zašto nekim ljudima možemo da verujemo, a nekima ne? Odgovor bi mogao da se krije u znaku Zodijaka u kom su rođeni.

Znakovi koji najbolje čuvaju tajnu

Lav

Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Više su zainteresovani za druge ljude nego za sebe. Izdaće vas samo ako vi prvo izdate njih. Zato se potrudite da uvek opravdate poverenje koje su vam ukazali.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  2, 14, 21, 24, 28, 36

Škorpija

Na njih uvek možete da računate, jer oni tajne nose sa sobom u grob. Nikada vas neće izdati, osim ako vi prvo ne izdate njih - tad se čuvajte njihove osvete! Škorpije se teško otvaraju i poveravaju drugim ljudima, ali kada jednom steknu vaše poverenje očekuju da ih tretirate na isti način kao i oni vas kada je čuvanje tajne u pitanju.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  4, 11, 23, 31, 36, 45

Ribe

Osetljive, empatične Ribe su osobe na koje uvek možete da računate, posebno kada ste u problemu i kada ne znate kako da izađete na kraj u nekoj situaciji. Bolje nego iko Ribe će vas saslušati, a vaše tajne neće odati ni po koju cenu.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  3, 15, 32, 35, 37, 41

Znakovi koji ne znaju da čuvaju tajnu

Blizanci

Blizanci ne mogu da drže jezik za zubima, pa je zbog toga pametnije da ne delite sa njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje. Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudiće se da je ne prenose, ali ako se radi o pikantnom traču za koji procene da je bezazlen po vašu reputaciju jedva će dočekati da ga podele sa drugima.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  6, 13, 19, 20, 27, 46

Devica

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku jako zanimaju tuđi životi i poput Riba potrudiće se da saznaju svaki trač. Ponekad mogu da budu sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ako pokušate da im se suprostavite, uzvratiće vam tako da odaju sve vaše tajne, pa čak i one koje bi mogle ozbiljno da naruše vaš život.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  1, 22, 25, 30, 39, 40

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka uvek zanima istina i samo istina. Oni neće prestati da vas zapitkuju sve dok im ne odate tajnu, ali pripazite jer tu tajnu neće dugo zadržati za sebe. Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da bi se pretvorio u zanimljivu priču.

Zvezde kažu da je danas tvoj srećan dan. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6:  6, 7, 9, 10, 17, 18

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA