≫ 

Srpski astrolog upozorava: Spremite se, u utorak počinju preokreti na kolektivnom i ličnom planu

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 3
foto Pixabay

foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vodolije, što će doneti značajne promene na ličnom i kolektivnom nivou. Merkur je promenio znak par sati ranije, i uplovio u znak Škorpije. Taj tranzit takođe najavljuje i ukazuje na neminovne promene koje nas očekuju u narednim nedeljama.

Prvog dana nedelje, u ponedeljak ujutro, osetićete nalet energije i potrebe da pokrenete stvari sa mrtve tačke. Iskoristite prvi deo dana da obavite što više toga jer se u popodnevnim časovima Mesec seli u znak Riba što će doneti uspavanost, pospanost, konfuziju i zbunjenost. Veče iskoristite za opuštanje, kreativnost i stvaranje umetničkih dela. Ukoliko treba da donesete neke odluke učinite onako kako osećate, nemojte se voditi logikom.

Utorak je najznačajniji dan ove nedelje, jer imamo tri planetarna dešavanja. Venera u lepom aspektu prema Marsu može doneti početak ljubavne romanse, učvršćivanje partnerskih odnosa, i ovaj aspekt možete iskoristiti da izgladite odnose i potencijalne sukobe koji će biti izazvani aspektom između Marsa i Saturna. Ovaj aspekt smo imali u drugoj polovini avgusta koji je doneo početak krucijalnih promena na kolektivnom ali i ličnom planu, i sada ćemo biti svedoci daljeg razvoja događaja.

Neke strukture se moraju promeniti, suočavaju se staro i novo, osobe koje su na pozicijama i oni koji tek treba da zauzmu poziciju. Ovaj aspekt donosi ogromnu tenziju i napetost i potrebu da se situacija radikalno promeni. Budite veoma strpljivi jer ako niste spremni da zadate glavni udarac, tj. niste spremni da preuzmete odgovornost za svoj život možete se osećati kao lav u kavezu. Frustracije, prepreke i blokade vašim naporima da ostvarite svoje ciljeve biće naglašene. Nove restrikcije i ograničenja donosi ovaj aspekt. Saturn konačno kreće direktno, što do kraja ove godine treba da donese finalne promene i rušenje starog sistema. Sve što je staro, dotrajalo, istrošeno otići će iz vašeg života.

Sreda je dan za dobijanje intuitivnih uvida, spoznaja, informacija i planiranje putovanja. Pokušajte da se opuštate ovog dana, više spavate i odmarate.

foto Pixabay

foto Pixabay

Četvrtak donosi dinamiku, impulsivnost, nemire i brzopletost. Ukoliko ne budete mogli da kontrolišete svoje emocije lako ćete se naći u svakoj vrsti nesporazuma i konflikata. Partnerski odnosi su posebno naglašeni i mogu se završiti svađom ili okončati. Tome u prilog ide Venera na poslednjem, 29. stepenu znaka Lava što upravo donosi završetke, ali i padove. Neka javna ličnost ili osoba na položaju može doživeti svoj pad.

U petak veče Venera prelazi u znak Device. Tokom dana pripazite na svaku vrstu preterivanja i neumerenosti, u emocijama, hrani, piću ali i trošenju novca.

Subota vam može biti veoma naporna, sa mnogim otežavajućim faktorima koji će remetiti vašu rutinu i planove. Potrebno je samostalno se opteretiti zahtevnim umnim radom ili fizičkim vežbama. Veče iskoristite za hedonizam, uživanje u dobroj hrani sa ljudima koje volite.

Nedelju završavamo u potrebi za pasivnosti i odmorom. Osećaćete lenjost i otpor prema promenama. Tog dana i planeta Pluton kreće direktno nakon više mesečnog retrogradnog hoda. Sve one promene i previranja koje ste imali unutar sebe sada će se ispoljiti i konkretizovati na spoljnjem, materijalnom planu.  Možete pokrenuti planove za investicije, pozajmice, kredite i zajedničku imovnu ili nasledstvo.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ljubav ili novac?! Ovi horoskopski znakovi radije biraju ovo drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stub

    28. septembar 2020 | 14:38

    Meni svaki dan isti...nema mi drage da se javi,a obecala je da cemo piti ☕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA