≫ 

Svi joj se dive, čak je se boje: Strast žene rođene u ovom znaku privlači mnoge, ali je teško voleti

Nazivaju je i boginjom seksa

  • 5
Žena Foto: Pixabay

Da li poznajete ženu koja je strastvena, intuivina, maštovita, ali isto tako tako misteriozna i pomalo teška za osvajanje? Vrlo je moguće da je reč o dami koja je rođena u ovom horoskopskom znaku

Dame koje imaju vrlo jak karakter i specifičan narav i odličnu seksualnu energiju, sudeći prema astrologiji, jesu pripadnice horoskopskog znaka Škorpije.

Žena Škorpija, rođena između 23. oktobra i 21. novembra, poznata je po tome što je odana osoba koja intenzivno oseća emocije i ima tamnu stranu ličnosti koja leži zarobljena neposredno ispod površine, što je čini jednim od najmisterioznijih i najatraktivnijih znakova zodijaka.

Ono što bi trebalo da uzmete u obzir prilikom upoznavanja ili izlaska sa ženom Škorpijom je da, već u prvoj fazi upoznavanja, možete da osetite frustraciju, obično zbog toga što ste pogrešno razumeli njene nenamerno "peckanje", reči i postupke.

Žena Škorpija uživa u vrlo smelom načinu života. Srećom, ona pažljivo procenjuje situacije pre nego što se odluči za neki poduhvat i rutinski savladava sve prepreke koje joj se nađu na putu. Ova žena može da se brine o svemu!

Žena Foto: Pixabay

Škorpija je jedan od tri vodena znaka u astrologiji, pa bi trebalo da znate da dama rođena u znaku Škorpiji intenzivno oseća emocije. Ona voli žestoku raspravu,  uglavnom zbog ludo strastvenog seksa koji će sigurno kasnije uslediti. 

Tačno, za žene Škorpije je poznato da su boginje seksa. To je sasvim prirodno, s obzirom na to da je Škorpija horoskopski znak koji vlada kukovima i genitalijama.

Žene Škorpije su prilično jednostavne, jer nikada ne kriju svoje trenutno raspoloženje, tako da ćete u svakom trenutku znati šta ona oseća prema vama. Vrlo je diretkna u komunikaciji, pa se mnogi boje njenih reči, a istovremeno joj je dive na hrabrosti da bude uvek svoja. Ipak, ona odlično vlada rečima, i uvek zna  da proceni kada treba šta da kaže. 

Devojka Foto: Pixabay

Njena strast privlači mnoge, ali i spremnost da se posveti partneru. Kada vam je žena Škorpija posvećena, ona će vas naterati da budete najbolja verzija sebe.

Ako se sada pitate zašto vam je teško da razumete ženu Škorpiju, to je verovatno zato što još uvek niste zaslužili njihovo poverenje. Škorpija želi da bude sa nekim ko se ne plaši posvećenosti, emocija, strasti i razgovora.

Upravo zbog svih navedenih karakteristika, mnogi smatraju da je ženu rođenu u znaku Škorpije jako teško voleti. 

Najkompatibilni znaci: Rak, Devica, Jarac i Ribe

Najmanje kompatibilni znaci: Rak, Lav i Vodolija

Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 1, 3, 11, 43, 44, 47

Video: Iskreno zasmejati je poprilično teško, ali ovim horoskopskim znacima to i te kako ide od ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • One

    29. septembar 2020 | 21:49

    Mimo sveta su, jedinstvene po svemu. Lepote nad lepotama.

  • Mira

    29. septembar 2020 | 20:35

    Meni je podznak u škorpiji i kao da sam pročitala svoj opis, sem jedne stvari, ponekad želim da prikrijem tugu, revolt i bes, ali moje oci sve govore, to me ponekad nervira, jer uvek svi znaju kako se osećam.

  • 👩‍💻

    29. septembar 2020 | 22:48

    Super je što nas se svi boje, tako i treba, ali još je bolje sto se uvek nadje neki srećnik koga ni motkom ne možete oterati. 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA