Pun Mesec u Ovnu će zauvek promeniti tok vašeg života! Biće veoma dramatično, ali će se isplatiti

Energija punog Meseca će vas naterati da idete napred, hteli vi to ili ne

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Oktobar počinje sa velikim astro dešavanjem koje, kako kažu astrolozi, biće najteže od svih nedavnih lunacija. 

Večeras se na nebu pojavljuje pun Mesec u Ovnu, te se spremite za velike promene koje će uneti u naš život, a koje se odnose na sve ono što smo planirali da ćemo da ostvarimo ili započnemo da radimo na tome tokom poslednjih nekoliko meseci.

To znači da će ljubavne veze ponovo početi da napreduju, šanse za napredak u karijeru će se ponovo pojaviti i postojaće opšti osećaj da je sada pravi trenutak da napravimo planove za budućnost.

Verovatno će doći i do povećane strasti i odlučnosti kada je u pitanju naš ljubavni život, jer ćemo osetiti energiju i Meseca i Marsa u horoskopskom znaku Ovnu.

Ovaj Pun Mesec biće najteži od svih nedavnih lunacija, najpre zbog drugih astroloških dešavanja, uključujući uticaj Urana, kao i kvadrat Saturna i Marsa koji je dostigao svoj vrhunac na nebu 29. septembra, ali će idelovati i dalje - sve do 9. oktobra.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Pun Mesec u Ovnu će izazvati navalu misli koje se upravo odnose na budućnost - osetićete kao da sedite na ivici sedišta i samo čekate da vidite šta će se dalje dogoditi.

Iako ova energija može biti korisna u stvaranju života zasnovanog na slobodi i autentičnosti, moramo se pobrinuti da ne pravimo drastične korake nakon kojih "nema nazad".

Prednosti punog Meseca u Ovnu

Pred nama se nalaze mnogi izazovni trenuci, ali postoji i pozitivna strana ovog punog Meseca.

Nema sumnje da će ono što uradimo zauvek promeniti tok našeg života.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Blagodati ovog Meseca su u tome što ćemo moći da izađemo iz mnogih ciklusa zbog kojih smo se ove godine osećali pomalo zaglavljeno.

Napredak proizlazi iz nelagode. Mnogo puta, čak i ako znamo da želimo da idemo napred, ili bi u najmanju ruku trebalo, ipak se nekako povučemo, suzdržavamo se.

Zapravo, ono što nam obično treba je da nam bude toliko neprijatno da više nemamo izbora.

Sada će vam energija punog Meseca pomoći da konačno presečete sa dosadašnjim obrascima koji vam ne donose zadovoljstvo i radost i da hrabro zakoračite u nešto novo. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA