≫ 

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta nas čeka u oktobru: Strelci, pazite se razotkrivanja tajni

Aleksandra Bjeljac otkriva šta nas čeka u oktobru mesecu

  • 0
Horoskop Foto: Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta očekuje znakove horoskopa u oktobru mesecu.

Oktobar donosi promene i dosta otežanja u komunikaciji zbog Merkura koji od 14. kreće retrogradnim hodom. Vraćanje na neke kontakte i situacije iz prošlosti, kao i usporeno donošenje odluka. Može doći i do pojačane napetosti, a prisutno je nestrpljenje i razdražljivost. Akcenat je na otkrivanju nekih tajni, ali i otežanju na finansijskom planu.

Napete planete iz Jarca, od polovine oktobra, nisu naklonjene kardinalnim znacima, ali od 22. oktobra mnogima sledi stabilizacija. Na globalnom planu mogući sukobi, protesti, može doci do nekih ograničenja. Od kraja meseca mnogo bolja energija svima.

Ovan

Retrogradni Mars utiče na vas, izbegavajte ljutnju i bes. Biće ponavljanja i preispitivanja želja. Oprez od 7. do 14. oktobra da ne uđete u neki konflikt. Od 13. do 15. oktobra partnerski odnosi mogu biti napeti. Druga polovina oktobra vam donosi uspeh na poslovnom planu. Moguci problemi sa jednim od roditelja. Retrogradni Merkur od 14. oktobra nekima može doneti problem sa finansijama ili dugovima, kreditima iz prošlosti. Blaga napetost će biti prisutna i u ljubavi, ali i kada su finansije u pitanju. Od 22.oktobra doći će do poboljšanja u partnerskim odnosima. Od vas će zavisiti sve. Manjak energije. Oprez od upala, povreda. Pokušajte da suzbijete ljutnju i bes. Budite strpljivi ovog meseca. Uz napor i trud od 27.oktobra predstoji vam mnogo bolji period.

Detaljno isplaniraj redosled poteza, moguć je dobitak. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 7, 19, 25, 27, 30, 38

Horoskop Foto: Pixabay

Bik

Venera u Devici vam donosi ljubav, lep odnos sa decom i dosta ljubavnih dešavanja. Od 10. do 15. oktobra zadovoljstvo i radost je tu. Oprez 17. i 18. oktobra u odnosima. Već 24. oktobra učvršćujete ljubav i odnose. Možda se neki odluče na venčanja. Posao kreće na bolje. Početkom meseca naglašeni razgovori, ali oprez od 5, do 7. oktobra. Izbegavajte sukobe ako dođe do njih. Neke nesuglasice iz prošlosti. Oprez na zdravlje za vreme punog meseca u vašem znaku. Mogući problemi sa kožom i urološki problemi, kao i nesanica. Unutrašnji mir vam može biti od pomoći. Dakle, uz trud i napor od 19. oktobra sledi vam napredak, snaga vam se vraća i stvarate dobre temelje za budućnost.

Nemoj dozvoliti da neko ograničava tvoje mogućnosti izbora.  Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 3, 7, 15, 41, 45

Blizanci

Dinamičan i aktivan mesec. Mogući problemi u komunikaciji sa partnerima. Nekima vraćnje na stari posao ili rešavanje nečega od pre. Sada je vreme da neke stvari ispravite. Nervoza i napetost može uticati na vaše zdravlje. Od 5. do 23. oktobra iznenadne vesti vezane za posao. Bolja situacija u domu, porodici. Ulepšavanje doma i druženja su pred vama. Dana 18. i 19. oktobra mogući dobici i pokloni. Blagi oprez od 10. do 14. oktobra kada su emotivni odnosi u pitanju. Možete tada biti destruktivni. Dana 31. oktobra oprez na zdravlje kada su disajni organi u pitanju. Izbegavajte stres i napetost, ojaćajte organizam. Neke stvari idu usporeno, ali ste na pravom putu.

Rastereti se suvišnih dilema. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 11, 14, 21, 22, 35, 36

Rak

Promene u odnosima. Sam početak meseca deluje na vaše polje karijere. Zbog retro Marsa može doći do sukoba sa nadređenima ili saradnicima. Bračni partner i sam javni život vam donosi sukobe i otpor. Drugi žele da vam nametnu svoje mišljenje. Budite suzdržani. Bes držite pod kontrolom i doći će do poboljšanja situacije. 16. oktobar vam može doneti sukob sa voljenom osobom. Budite strpljivi, ništa nije do vas. Od 14. oktobra moguće vraćanje starih problema koje ćete prevazići unutrašnjom ravnotežom. Zdravlje: umor, iscrpljenost. Biće napornijih dana i ograničenja pod uticajem prošlosti. Odmarajte više. Od 22. oktobra bolji period.

Usmeri svu pažnju na glavnu premiju i proveri svoju sreću. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 4, 6, 16, 21, 34, 40

Horoskop Foto: Pixabay

Lav

Može doći do gubitka energije. Problem sa rodbinom i komunikacijom. Izbegavajte bitne kontakte od 11. do 15. oktobra. Opterećenje kroz posao, pritisci od strane saradnika. 16. oktobra mlad Mesec vas upozorava da morate biti strpljivi. Hronične bolesti, manje se krećite. Oprez u saobraćaju. Izbegavajte kupovinu i prodaju bilo čega do 23. oktobra. Od 28. oktobra moguća kraća putovanja. Povratak na ranija druženja i režavanje problema iz prošlosti. Mislićete pozitivnije, ali svakako od 22. osećaćete olakšanje.  31. oktobra pun Mesec u Biku može vam doneti tenzije na poslu. Radite na sebi, izbegavajte ljubomoru i konflikte.

Na tebi je da prepoznaš svoju dobitnu kombinaciju. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 2, 6, 13, 16, 32, 43

Devica

Promene na emotivnom planu i želja da nešto promenite na tom polju. Ne budite previše analitični. Od 15. oktobra do 20. oktobra možete se osećati neispunjeno. Ne nervirajte se zbog losih poslovnih dogovora, jer već od 28. oktobra vam predstoji olakšanje. Odmarajte više, mogući su problemi sa koštanim sistemom pa više odmarajte. Oprez na 14. oktobar, da ne bi došlo do nekih nesuglasica.

Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo. Odigraj svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 12, 27, 37, 40, 42, 48

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA