≫ 

Muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka je veran kao pas, ali jednu stvar vam nikako neće oprostiti

Ako tražite muškarca koji nikada neće ni pogledati drugu, neka vaš izbor bude najnežniji predstavnik vodenih znakova u horoskopu

  • 16
ljubavni par, par, zaljubljeni, ljubav foto Pixabay

Nije teško zaljubiti se, ali je veliki izazov prepustiti svoje srce i poverenje jednoj osobi. Mnogima je teško i pri samoj pomisli da bi voljena osoba mogla da ih prevari, a ako je verovati astrolozima, sa jednim horoskopskim znakom je najmanja verovatnoća da ćete završiti prevareni i slomljenog srca.

Reč je o muškarcu rođenom u znaku Raka koji spada u najvernije horoskopske znakove. On je emotivan, ranjiv, saosećajan i prilično nepoverljiv, pa se neće tako lako otvoriti “drugoj polovini”. Ali, kada se uveri u dubinu vaših osećanja, možete da budete sigurne da će biti vaš do kraja života.

Rakovi teže sigurnosti i trajnoj vezi, a isto će očekivati i od partnerke. Jedini način da vaša emotivna veza sa muškarcem rođenim u znaku Raka doživi krah jeste da vi njega prevarite - to vam ni pod tačkom razno neće oprostiti. 

Među znakovima koji ne vole da “šaraju” su i muškarci rođeni u znaku Bika, Vage i Device. Bikovi vole stabilnost i veoma su pouzdani, Vage su rođeni borci za pravdu, a tradicionalne Device su izuzetno strpljive i spremne su da ulože vanserijske napore da bi emotivna veza u kojoj se nalaze bila što bolja i kvalitetnija.

Ako ste rak u horoskopu, okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da doneset nove odluke. Odigrajte svoje srećne brojeve na Mozzart Lucky Super 6: 5, 12, 13, 29, 30, 43

Video: Astro afrodizijak: Otkrijte šta koga uzbuđuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    4. oktobar 2020 | 10:11

    Kakva glupost. U životu nisam srela većeg švalera od jednog raka. Dok je imao ženu i decu imao je istovremeno dve ljubavnice. Sam se hvalio.

  • Mina

    4. oktobar 2020 | 11:46

    Kakve gluposti. Čim mu nije po volji i oseti da su mu emocije ugrožene, taj svrlja na sve strane, traži potvrde i utehe. Placljivi rak, bljak.

  • Chance

    4. oktobar 2020 | 16:18

    Manipulativni Rakovi 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA