Raspoloženje im se menja u sekundi: Ovaj Zodijak može da se rasplače oko bilo koje sitnice

Nikad sretan, nikad zadovoljan

  • 3
tužna žena Foto: Pixabay

Lavovi i Strelci su horoskopski znakovi koje karakteriše vesela atmosfera, stalna aktivnost i energičnost. Druga krajnost toga je horoskopski znak na čije raspoloženje utiče skoro sve. Lako ih je rastužiti i često se osećaju potišteno.

U pitanju je vodeni znak nad kim vlada Mesec - Rak.

Svi vrlo dobro znamo da je Rak najemotivniji horoskopski znak, pa nije ni čudno što je pripadnike ovog znaka najlakše rastužiti, ili povrediti.

Ali zašto je to tako?

Rakovima vlada Mesec, nebesko telo kom se položaj stalno menja. U zavisnosti od mesečevog stanja može da se promeni i rasoloženje ovog Zodijaka.

Rakovi su ljubazni, druženjubivi i veoma emotivni. Uvek su spremni da budu tu za svoje prijatelje, porodicu, pa čak i strance. Oni znaju šta je drugima potrebno i uvek vole da pomognu. Međutim, iza ovih pozitivnih osobina krije se emotivna nestabilnost. Ova tendencija ka velikim emocijama dovodi do toga da Rak postaje preosetljiv.

Rakovi su veoma svesni događaja oko sebe, i upravo zato nisu u stanju da se, na pomalo sebičan način, raduju svom žovito kod znaju da neko drugi tuguje. Oni su uvek spremni da pronađu novi razlog za loše raspoloženje, što je veoma naporno njegovoj okolini. Teško kontrolišu svoje emocije čime muče svoje najdraže koji ne znaju kako da im pomognu.

žena plače tužna žena Foto: Pixabay

Mesec vlada prošlošću, te Rakovi, takođe, nose ožiljke iz prošlosti. Kod ovog Zodijaka rane nikad ne zarastu. Rakovi mogu čuvati važne tajne, to je u njihovoj prirodi, ali ih te tajne obično grizu iznutra.

Rakovi koji su previše puta povređeni uvek su na ivici emotivnoh izliva. Drugima često deluje da rakovi plaču ni oko čega, a zapravo sitnica posle koje su se oni rasplakali je bila samo poslednja kap. Rak je promenjivog raspoloženja, ali je i neverovatno odan. U prijateljstvu i  u ljubavnoj vezi daju sebe u potpunosti i srpemni su na mnoge žrtve da bi usrećili svoje najdraže.

Rakovi umeju da naprave neprujatnu situaciju svojim plačom ili tugom, ali oprostite mu tu manu, i nagradiće vas beskonačnom ljubavlju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA