Kako da znate da li mu nedostajete: Ribe će vam same reći, a sa Vodolijom neka vam je Bog u pomoći

Pripadnici jačeg pola na različite načine pokazuju da li čeznu za vama

  • 0
foto Pexels

foto Pexels

Pripadnice lepšeg pola dobro znaju koliko je teško naterati muškarca da prizna svoja osećanja, posebno one koji su po prirodi stidljivi i zatvoreni. Takođe, mnogim muškarcima je neopisivo teško da priznaju devojci da su zaljubljeni u nju, a posebno im je teško da prevale preko usta kad im nedostajete.

Astrolozi otkrivaju kako se koji znak Zodijaka ponaša kada mu nedostaje voljena osoba.

Ovan

 

Muškarac rođen u ovom vatrenom znaku pokazaće neskrivenu ljubomoru ako vam se približi neko koga smatraju konkurencijom. Previše je ponosan da bi priznao kako mu nedostajete, ali nije previše ponosan da pokaže koliko je ljubomoran.

Bik 

 

Mrzi da se oseća nesigurno, ali je u isto vreme užasno tvrdoglav i neće priznati da mu nedostajete čak ni kada umire za vama. Ako se pitate da li čezne za vama, proverite da li će vam odgovoriti na poziv ili poruku. Ukoliko se odmah javi, ne brinite, jedva je čekao da može da vam se nađe pri ruci.

Blizanci

 

Muškarac rođen u ovom znaku danas će vam reći da mu nedostajete, a sutra će vas kulirati i neće vam odgovarati na pozive i poruke. Ako ste pomislili da se folira, pogrešili ste - Blizanci nisu baš sigurni šta tačno osećaju sve dok ih ne preplavi ili apsolutni osećaj zaljubljenosti ili spoznaja da mogu bez vas. Ne brinite, čim “izgube glavu” za vama, oni će vam to otvoreno i reći i pokazati na delu.

Rak

 

Njemu je teško da izgovori ono što oseća, ali će se zato iz petnih žila potruditi da vam pokaže i dokaže koliko mu je stalo do vas. Nudi vam pomoć? Odmah odgovara na poruke? Koristi svaku priliku da vas vidi? Daaaaaaaa, nedostajete mu i nemojte to dovoditi u pitanje!

Lav

 

Muškarac rođen u ovom znaku očekuje da bude u centru pažnje sve vreme. Ako vas pita zašto niste odgovorili na njegove poruke ili pozive, to je siguran znak da mu nedostajete.

Devica

 

Previše je sramežljiv, pa i onda kad bi vam rekao da mu nedostajete “povlači ručnu” i usteže se da to izgovori. Priznaće vam da mu nedostajete tek kada vi budete prvi to izgovorili.

foto Pexels

foto Pexels

Vaga

 

Muškarcu rođenom u ovom vazdušnom znaku istina, iskrenost i pravičnost su na vrhu lestvice prioriteta. Zato će vam bez ustručavanja, na romantičan i nežan način reći ili napisati da vas se uželeo i da mu nedostajete. 

Škorpija

 

Pre će sebi “jezik odseći” nego što će vam izgovoriti da mu nedostajete. Ali isto tako, nijedna muška Škorpija neće moći da sakrije strast kad vas vidi, niti će vam napisati uobičajenu “ravnu” poruku iz koje nećete moći da shvatite koliko čezne za vama.

Strelac

 

Muškarac rođen u ovom znaku je specifičan - tek kad mu pokažete da vam nedostaje, i on će “otvoriti dušu” i priznati vam da nedostajete i vi njemu. Dakle, “povucite nogu”!

Jarac

 

Zatvoren i ozbiljan, muškarac rođen u ovom zemljanom znaku ima savršenu samokontrolu. Neće vam prvi reći da mu nedostajete sve da ga “živog pečete na vatri”, ali ako ga pitate da li mu nedostajete neće vas ostaviti bez odgovora. Nije preterano pričljiv, ali je iskren do srži.

Vodolija

 

Muškarca rođenog u ovom znaku ne možete da “uhvatite ni za glavu ni za rep”. On će vas voleti najviše i najlepše na svetu, ali vam nikada neće direktno reći da mu nedostajete. Da biste procenili da li čezne za vama, samo slušajte na koji način vas uklapa u svoju sadašnjost i budućnost; ako ne govori u množini, možemo samo da vam kažemo da nam je žao…

Ribe

 

Ako ste željni da pokraj sebe imate muškarca koji će vas otvoreno obožavati i priznati da mu nedostajete, onda se zabavljajte sa muškarcem rođenim u znaku Riba. On će vas zasipati porukama i pozivima i u svakom javljanju govoriti da jedva čeka da vas vidi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA