Recite nam šta je u horoskopu i reći ćemo vam kako da provalite da li je ljubomoran ili ne

Posesivan, zaštitnički nastrojen ili rezervisan... Kako se vaš parter ponaša kada je ljubomoran?

  • 0
Ljubomora, zavist, devojka, momak, muškarac, žena, drug, prijatelj

Foto: Shutterstock

Kada se muškarci osete ljubomoru ubrzo možete da primetite promenu u njegovom ponašanju. Ponekad ova promena može doći iznenada i izazvati probleme u vezi, zbog čega je najbolje da je otkrijete na vreme i pokušate da rešite problem.

Ako je verovati horoskopu, svaki znak Zodijaka reaguje na drugi način kada oseti ljubomoru.

Ovan

 

Kada Ovan postane ljubomoran, pretvara se u potpuno drugu osobu. Ljubomora nije nešto što Ovan često oseća, ali kada se to desi, teško mu je da je kontroliše.

Definitivno vam neće odmah priznati da se oseća ljubomorno, ali to možete da primetite po promeni stava i ponašanja. Postaje posesivan, agresivan i stalno je spreman na svađu.

Bik

 

U većini slučajeva Bik će pokušati da zadrži ljubomoru za sebe, ali po njegovom ponašanju lako ćete primetiti kako se zaista oseća. Odjednom će prestati da bude tako umiljat i romantičan, već će postati nadmoćan i previše sumnjičav.

Umesto poruka za "dobro jutro", on će vam stalno slati poruke sa pitanjem gde ste i šta radite u bilo koje doba dana. Imaće potrebu da pokaže svima da vas poseduje i da niko ne sme da vas dodirne.

Blizanci

 

Ljubomoran muškarac Blizanac može vas potpuno izbaciti iz takta. Neće želeti da razgovara s vama i počeće da se ponaša kao vi, da bi vas obavestio o nekim stvarima.

On će da počne da živi u strahu i neprestano će razmišljati o tome šta radite njemu iza leđa.

foto Pixabay

foto Pixabay

Rak

 

Kada je Rak ljubomoran, on postaje preterano željan vaše pažnje, ali istovremeno i  distanciran. Ako primetite pasivno agresivno ponašanje i zaštitničku nastrojenost opravdano sumnjate da je vaš partner ljubomoran.

Lav

 

Lav je ljubomoran, iako za to uglavnom ne postoji čvrst razlog. Ipak, ubediće sebe da je u pravu i njegovo raspoloženje će se naglo promeniti iz simpatičnog u grubo. Takođe, postaće previše dramatičan i sklon laganju.

Devica

 

Kada Devica oseti ljubomoru, ona pokušava to da sakrije.  Najčešće će postane tih, zatvoren i zarobljen u sopstvenim mislima. Oseća potrebu da ljubav "stavi na čekanje" dok ne sazna šta se događa. Zbog toga vam više neće obraćati dovoljno pažnje, što bi moglo da uništi vašu vezu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA