≫ 

Ovaj horoskopski znak je najharizmatičniji: Previše se daje u vezi, ali obično na kraju ostaje sam

Zbog svoje prirode, teško opstaju u dugim romantičnim vezama

  • 4
Žena Foto: Pixabay

Vage su jedan od najharizmatičnijih horoskopskih znakova, pa je iznenađujuće što često završe sami.

Njihova vladajuća planeta je Venera, boginja ljubavi i veza, pa su vrlo skloni romantičnim vezama. Možda Vage previše žele tu intimnost, što im otežava da je zaista postignu.

Zašto Vage završe same?

Simbol ovog horoskopskog znaka je vaga koja predstavlja ravnotežu, pravdu i pravičnost.  Njihov snažni napor da ostanu nepristrasni i pošteni mogu da spreče Vage da prihvate svoje partnere kao manjkave ljude.

Skloni istini i logici, Vage mogu svoje partnere i ljubavne odnose da tretiraju kao nauku koju treba dokučiti i usavršiti. Ako tako pristupe, odnosno ukoliko se ne fokusiraju na emocionalne aspekte, oni mogu ostati sami. Zaboravljaju da je intimnost ono što je bitno za zdravlje i sreću obe strane.

Muškarac i žena Foto: Pixabay

Vaga se previše daje u vezi

Vage se previše fokusiraju na druge. U partnerstvu je ovo problematično jer su briga i pažnja usmereni samo ka jednoj strani. Ova neravnoteža očigledno uznemirava Vage, pa da bi se vratili u ravnotežu možda će morati ponovo da otkriju svoju nezavisnost tako što će prekinuti vezu.

Vage je previše meka

Vaga je suprotnost horoskopskom znaku kojim upravlja Mars (planeti agresije), Ovnu. Vage se ne nose dobro sa besom i uvek teže harmoniji.

Čak i najmanja količina besa može im stvoriti nelagodu. Kada Vaga želi da se reši negativne emocije, to može prouzrokovati razdor između njih i njihovih voljenih koji žele da se osećaju slobodno.

Muškarac Foto: Pixabay

Vage se povlače kada su povrđene

Vage žele da obraduju druge. Međutim, kada se jedna strana u vezi potpuno posveti, veza postaje više odnos roditelj-dete nego partner-partner.

Duboka briga Vage za svoje voljene otežava im da čak i prepoznaju kada su upali u toksične odnose u vezi. Važno je da Vage  zapamte da moraju da se pobrinu da njihove potrebe budu zadovoljene jednako kao i potrebe druge osobe.

Vage će odabrati da budu same kako bi izbegle sukob

Vage izbegavaju sukobe. Međutim, izbegavanje sukoba može dovesti do pojačanih emocija i nezadovoljstva. Koliko god da su Vage vešte u rešavanju sukoba, radije bi da sukoba uopšte nema.

Žena Foto: Pixabay

Pokušaće da reše problem pre nego što se uopšte pojavi, ali ovo samo smiruje situaciju, a ne znači da se direktno bavi tim problemom, kako bi moglo da se pronađe rešenje.

Njihovi standardi mogu biti nerealno visoki

Vage imaju snažan moral i uverenja i imaju dužnost da pomažu drugima. Vage drže te visoke standarde i za svoje partnere. I dok su visoki standardi dobra stvar, jer niko ne želi da bude sa nekim ko se loše odnosi prema njima ili drugima, oni im ne dozvoljava greške ili loše dane. Standardi bi trebali biti visoki, ali moraju biti i realni.

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рс

    27. oktobar 2020 | 19:59

    Демони пу пу пу ...чуј хороскоп бр 1 у окултизму мрш вештице

  • Ja👱‍♀️

    21. novembar 2020 | 09:16

    Vage nisu lose po duši ali vole da budu uvek upravu i da igraš kako ona peva imam ja jednu vagu i znam je dobro

  • 7890

    28. oktobar 2020 | 00:40

    Cela istina. Pravda, istina, nežnost, emocije, predanost, briga za partnera ali i ljubomora. To su najvažnije osobine vage.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA