Astrolog otkriva šta nam donosi magična Venera u Vagi: Evo šta nas sve očekuje do 21. novembra

Aleksandra Bjeljac otkriva kako će Venera u Vagi uticati na svaki horoskopski znak

  • 0
Venera Venera / Foto: Thomas Breher /Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta očekuje znakove horoskopa tokom Venere u Vagi. 

Jesen je uveliko, a zima je pred vratima i donosi hladnije i depresivnije vreme, monotoniju koja nikome ne prija i pitamo se kako prevazići taj neki period koji nam sledi.

Upravo nam energija kosmosa poručuje da će period pred nama biti lep, dobar, pozitivan i suštinski korektan jer upravo Venera, planeta zadovoljstva, male sreće, emocija, ljubavi i pažnje, ulazi u svoje sedište u znak Vage 28.10.2020.

Venera u znaku Vage, jedne vazdušne energije, doneće polet svima nama, osećaj zadovoljstva, podstaći će nas na druženje, na ljubav, mnogi koji su sami će uploviti u neke ljubavne romanse. Oni zauzeti će svoj status podići na viši nivo, prosto sve će biti puno zadovoljstva, osećaja sigurnosti.

Venera u Vagi je u svom sedištu i sve ono što Venera nosi u sebi će sada biti realizovano, ona će svoju energiju usmeriti na sve nas.

Venera/Zodijak Foto: Pixabay

U astrološkom smislu Venera će na svaki znak zodijaka delovati drugačije, jer će u svakoj od 12 kuća šetati svakom znaku i donositi upravo ono što ta kuća i predstavlja.

OVAN

Vama se ovaj tranzit dešava kroz vaše sedmo polje, pa će period biti obeležen većim razumevanjem, u znaku ljubavi, zajednice, vezivanja i uopšteno lep period za sve zauzete. Slobodni mogu očekivati ulazak u neku lepu emotivnu pricu.

BIK

Vama će svakodnevnica biti jako lepa i prosto ćete imati više vremena za vas same, ali i za partnera. Kroz posao ćete biti zadovoljniji, opušteniji. Može vam se "omaći" flertovanje i udvaranje na radnom mestu. Očekujte upoznavanje posebne osobe kroz radno mesto ili u svakodnevnom kretanju na putu ka poslu i od posla ka kući.

BLIZANAC

Period emocija, ljubavi, zadovoljstva i period kada ćete biti spokojniji i ispunjeniji. Zauzeti će svoj emotivni status podići na viši nivo. U život slobodnih će uci osoba koja će vas upotpuniti i doprineti osećaju da ste na "sedmom nebu". Svakako mnogo lep period vama.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Svu sreću i mir ćete pronalaziti kroz vaš dom. Puno kućnih druženja, poseta i generalno lepih trenutaka. Zauzeti će prosto uživati i nekako biti srećniji i ispunjeniji u svoja četiri zida, dok slobodnima upravo se krije neka ljubav izvan tih zidova. Moguće je da upoznate nekoga ko živi nedaleko od vas.

LAV

Pred Vama je period blagostanja i uživanja sa voljenom osobom. Dosta kretanja, komunikacije i uspeha kroz sve to. Slobodni upravo kroz kretanje mogu da sretnu svoju drugu polovinu, ali postoji mogućnost da vam se javi neko od pre. Zauzetima je aspektovano mnogo druženja, kretanja i provoda sa voljenom osobom.

DEVICA

Vama tranzit nagoveštava da ćete uživati u pažnji voljene osobe, kao i da će vaši voljeni biti usrećeni. Osećaj pažnje će biti obostran. Slobodni mogu očekivati udvaranje osobe na mestima gde troše novac (prodavnice, kafići, provodi, itd.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA