≫ 

Stare ljubavi im ne izlaze iz glave: Ovi znakovi Zodijaka neće odoleti da ne pošalju poruku bivšima

Neki to rade iz dosade, a neki jer im je potrebna pažnja

  • 7
foto Pixabay foto Pixabay

Poverenje je veoma važno u svakoj vezi, ali često se događa da nas izjeda zrnce sumnje – da li je i dalje u kontaktu sa bivšim/bivšom? Astrolozi tvrde da je to pitanje sasvim na mestu kad su u pitanju pojedini horoskopski znakovi koji ne mogu tek tako da zaborave ljude iz prošlosti.

Veliki je rizik da će u trenucima dokolice ili želje da iskušaju svoje osvajačke moći ipak pustiti poruku ili pozvati nekadašnjeg ljubavnog partnera, odnosno partnerku.

Evo koji znaci Zodijaka su najviše skloni takvim akcijama.

Bik

Tvrdoglavi i uporni Bikovi ne mogu da se pomire sa činjenicom da su jednu ljubavnu priču zauvek završili, posebno ako su oni bili ostavljena strana.

Vrlo često će slati poruke bivšoj ljubavi, zbog čega će se kasnije kajati. Njihove poruke su uvek kreativne, inspirativne i pogađaju "tačno u metu", pa je bivšim partnerima zanimljivo da ih čitaju. Ali, u većini slučajeva sve se svodi samo na to - nikad im ne odgovore na SMS provokaciju.

Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku više od svega na svetu vole dobar trač, ali isto tako vole i kada su sami u centru nekog trača. Zato će često prouzrokovati kontroverzne situacije, u koje spada i javljanje bivšim ljubavima – tek da budu u centru pažnje.

Rak

Koliko god da se trude da žive u sadašnjosti, osobe rođene u znaku Raka su okrenute prošlosti, jer ih stare priče uvek vuku natrag. Bez obzira na to koliko su uspomene sa bivšim ljubavima srećne ili tužne, velika je šansa da će poslati poruku bivšem ili bivšoj.

Oni, jednostavno, nisu u stanju da obuzdaju svoje emocije; kad jednom zavolite osobu u znaku Raka, budite spremni na to da ćete morati da volite sve njegove/njene bivše ljubavi.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje, čak i onda kada ta pažnja dolazi od pogrešnih osoba. Upravo iz tog razloga im se ideja da se jave bivšoj ili bivšem čini primamljivom – hrani im ego i stvara osećaj uzbuđenja bez kog Lavovi ne mogu da žive.

Video: Horoskop za one koji su solo! Saznajte kome će sve ova jesen doneti nove ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    10. novembar 2020 | 23:01

    Kao Blizanac, nikad, ali nikad ne pisem bivsima. Kad jednom zavrsim, to je zauvek.

  • Ana

    11. novembar 2020 | 06:28

    Jedna lavica i sad piše mom muzu nakon 3 decenije😁😁😁

  • Neko tamo

    10. novembar 2020 | 23:58

    Strelica se javlja stalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA