Čekaju nas važni pregovori i nove ljubavi: Astrolog savetuje da budete posebno oprezni u četvrtak

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto ilustracija: Shutterstock

Ove nedelje glavni akter jeste planeta Merkur, što će najviše uticati na znak/podznak Blizanci i Device. Ova nedelja će obilovati važnim informacijama, vestima i odlukama. Posebno je dobra za pravljenje dugoročnih planova, kao i investicije u veće projekte, kao što je kupovina tehnike, uređaja, automobila, kompjutera i telefona. U ovoj nedelji možete imati važne pregovore i potpisivanje ugovora. 

Sedmicu započinjemo tranzitom kroz znak Ribe.

Biće vam teško da se probudite u ponedeljak ujutro. Tokom dana vas može pratiti nedostatak fokusa i koncentracije, pospanost. Ne oslanjajte se na logiku i racio i ne donosite značajne odluke ovog dana. Bavite se pitanjima srca i slušajte svoju intuiciju. Razvijajte kreativnost i svoje talente. Posvetite se hobiju.

Ovog dana je slabiji imunitet, pa se pripazite. Više se tuširajte, meditirajte i distancirajte se od okruženja, koliko je to moguće. Emotivni doživljaji su naglašeniji i možete upasti u ulogu žrtve.

Utorak je takođe dan koji će biti veoma sličan ponedeljku, posebno što se tiče imuniteta, rasejanosti i spavanja. Ovaj dan iskoristite za razvoj svoje vizije i dugoročnih planova. Posebno je važno da podignete svoju svest iznad nepovoljnih okolnosti koje će se dešavati ovih dana. Pronađite nešto pozitivno u odnosu na negativne uticaje pod kojima se možete nalaziti. U utorak popodne Mesec prelazi u vatreni znak Ovna, što će doneti dinamiku i pokrenuti aktivnosti u vašem životu. Ipak, pripazite na ishitrene reakcije i impulsivnost.

Sreda je veoma neobičan dan u kojem nemamo nijedan planetarni aspekt. Stoga je idealan da ga kreirate baš po svojoj meri. Ono što može remetiti dan jeste brzopletost, impulsivnost i ljutnja. Sitnice vas mogu iritirati, pa se distancirajte od svadljivih osoba i izazovnih situacija.

Četvrtak donosi eskalaciju događaja kroz svakodnevnicu. Konflikti i svađe biće neminovni. Pobune protiv nametnutih zakonskih ograničenja. U svakom slučaju, bes i ljutnja će biti glavne emocije. Ne ulazite u prekršaje. Problemi sa policijom, inspekcijom i zakonom.

foto Pixabay foto Pixabay

Petak je dan koji će biti rezervisan za emotivne odnose, ljubav i finansije. Mesec je od ranog jutra u znaku Bika, što će doneti dozu pasivnosti, potrebe za uživanjem, ali i ljubomoru i posesivnost. Ukoliko želite da donesete važne odluke koje se tiču novca i ljubavnih veza, onda je upravo petak idealan dan. Ovog dana očekujte ili neočekivano zaljubljivanje ili raskid. Neće biti sredine tog dana, već će se ići iz krajnosti u krajnost.

U romantičnom smislu možete biti privučeni osobom koja vas može iritirati ili osobom za koju ste najmanje pomislili da bi vam mogla biti interesantna. Početak odnosa pod neobičnim okolnostima. Situacija se može odvijati naglo i neočekivano, posebno u večernjim časovima. Budite originalni i autentični ovog dana. Uradite nešto drugačije u odnosu na svoju rutinu. Izađite iz uobičajenih šablona i obrazaca ponašanja. Budite otvoreni za promene.

Subotu rezervišite za odmor, spavanje, distancu i uživanje u hrani, masažama sa eteričnim uljima i hedonizmu. Usporite tempo.

Nedelju završavamo planiranjem i organizacijom aktivnosti za sledeću sedmicu, posebno ćete se baviti pitanjima novca i finansijske konstrukcije. Iako je dan za odmor, nedelja može biti veoma zanimljiva i dinamična u pogledu komunikacije. Planeta Neptun kreće direktno, što će dovesti do oslobađanja od spletki, iluzija i zabluda koje ste imali u vezi nekoga ili nečega. Budite obazrivi prilikom razgovora sa drugim ljudima, jer postoji tendencija skrivanja činjenica, nerazumevanja i zbunjenosti. Bolje postavljajte konkretna pitanja umesto što pretpostavljate i generalizujete.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA