≫ 

Šta čeka vaš horoskopski znak u vreme vladavine Strelca: Bikovi tihuju, Ribama se smeši velika sreća

U narednih mesec dana položaj zvezda donosi niz promena

  • 2
strelac foto: pixabay.com

Vreme vladavine vatrenog znaka Strelca najavljuje buru u životu svih znakova Zodijaka, ali i pozitivne promene koje će pripadnici nekih znakova jedva dočekati.

Ovan

Osetićete veliki priliv energije, volje i entuzijazma da svoj život dovedete u red. Pomračenje Meseca u Blizancima na kraju meseca pomoći će vam da se okrenete istini koju ste jedno vreme ignorisali.

Već s prvim danima decembra osetićete da je ceo svet vaš i da vas ništa ne može zaustaviti na putu do zacrtanih ciljeva.

Bik

Odavno već manje obraćate pažnju na pravila, a više na to kako se osećate. U tom maniru nastavljate do kraja ovog meseca - tihujete, daleko od svega i svih, preispitujući se da li ste neke stvari mogli drugačije da uradite, iako ste i sami svesni da jeste, ali sada nema nazad.

Očekuju vas manje neprijatnosti na polju emocija u vreme pomračenja Meseca. Sreća će vam se nasmešiti kada dođe do pomračenja Sunca u Strelcu, do tad budite strpljivi.

Blizanci

Iako je ova godina za većinu znakova Zodijaka bila teška, vi ste odlično „plivali“ između svih nedaća i nevolja, a tako ćete raditi do kraja decembra.

Zvezde od vas očekuju da preduzmete rizike i da se upustite u nove priče od kojih ste do sada okretali glavu. Nemojte strahovati, čeka vas uspeh.

Rak

Vreme je da svoj život dovedete u red, da se otarasite loših navika, da prekinete kontakte sa ljudima koji vam „isisavaju energiju“, da okončate loše poslovne odnose...

Tek kada budete stavili tačku na stare priče, moći ćete da otvorite neke nove koje će vam vratiti osmeh na lice i učiniti da ponovo budete srećni.

Lav

U vreme vladavine Strelca osetićete veliki nalet energije, kao i želju da sve ono što ste do sada prećutkivali glasno i jasno izgovorite, pa kud puklo da puklo. Sve i da odlučite da ćutite i gutate, položaj planeta na nebu će vas naterati da se otvorite, a to će u vaš život doneti velike potrese i fantastične promene kada prva oluja bude prošla.

Pripazite na pomračenje Sunca u Strelcu jer je Sunce vaša vladajuća planeta. Neki dani mogu zaista promeniti čitav naš život, a ovo će biti jedan od njih.

Devica

Poverenje je za vas ove godine bilo glavna tema. Verujte sebi, verujte i drugima, jer nebo ima velike planove za vas.

Većina osoba rođenih u znaku Device će promeniti posao ili dati otkaz u staroj firmi. Po prvi put u životu nećete imati strah od budućnosti. Pa ipak, pomračenje Meseca može da vam unese sumnju, ali ćete je brzo odbaciti i hrabro krenuti napred. Na pomolu je nova ljubavna priča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    23. novembar 2020 | 20:23

    Da li bi mi neko pomogao oko skupljanja novca za komp?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA