≫ 

Aleksandra otkriva najtačniji horoskop za decembar: Ova 4 horoskopska znaka posebno da se čuvaju!

Astrolog Aleksandra Bjeljac ističe da decembar neće biti nimalo lak

  • 7
zima

foto: pixabay.com

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva za "Telegraf" da će decembar biti više nego turbulentan mesec posebno za ova četiri znaka horoskopa.

Decembar kao poslednji mesec u godini donosi i poslednje udare. Numerološki Saturnovoj, a astrološki godini velikih gubitaka, blokada i preseka. Veliki oprez od sredine decembra. Od tada više ništa neće biti isto. Pogotovo veliki oprez za Strelce, Ribe, Device i Blizance.

Nebo upozorava na splet događaja koji će uslediti od sredine meseca decembra. Konfiguracija stelijuma će se desiti u znaku Strelca. Na nebu ćemo imati konjukciju Sunca, Meseca, Južnog čvora i Merkura, u tom velikom stelijumu će Neptun iz Riba praviti aspekt kvadrata dok će Mars pojačati konfiguraciju iz znaka Ovna, apsektom trigona i samim tim pojačati još jače dejstvo konjukcije u znaku Strelca.

Dakle, šesta planeta u aspektu "ludila i haosa". Mlad Mesec koji će se dogoditi u Strelcu otvoriće nova poglavlja u inostranstvu i globalno u celom svetu, ali kao što znamo da Mlad Mesec donosi novine i promene ovoga puta one neće biti dobre.

Sama konjukcija Sunca i Meseca će biti u konjukciji sa Južnim mesečevim čvorom. Oni koji se razumeju u astrologiju znaju da je Južni mesečev čovr mesto gubitaka, mesto patnje, ispaštanja, sudbine i karme. Spoj Južnog čovra sa tom konjukcijom će doneti u celom svetu masovne gubitke.

Kako je u celu priču umešan i Merkur koji osim saobraćaja, razuma, misli, razmišljanja, govora, dokumentacije, papirologije, kretanja označava i disajne puteve, gornji deo pluća, ruke, prste, u startu vidimo velike gubitke naroda u celom svetu izazvane pandemijom korona virusa.

Sem toga tih dana biće učestale, nažalost, saobraćajne nezgode, pa se i tu dodatni oprez preporučuje. Na ceo taj stelijum vidimo i Neptuna koji će praviti kvadrat na taj stelijum, u znaku Strelca pa će mnogi biti rasejani, u svetu će se plasirati neke neistine u vezi sa pandemijom.

Kada je reč o prevarama i podvalama, moguće je da će doći do plasiranja nekih stvari koje naizgled mogu delovati kao dobre, ali će se ispostaviti suprotno.

žena, zima, hladno

Foto: Pixabay.com

Možemo očekivati pobune i nezadovoljstva. Celoj toj priči se pridružuje i Mars, aspektom trigona na planete u Strelcu, gde će otvoriti energiju tih loših događaja, pokrenuće pobune, masovne proteste, ali i dosta stradanja u celom svetu.

Od tih dana biće uvedene nove restrikcije, drastično povećanje obolelih, komplikacije i problemi u svim sferama života. Mlad Mesec će svoje dejstvo držati do samog kraja godine, pa upravo u drugom delu decembra se savetuje veliki oprez, izbegavajte masovna okupljanja, koristite zaštitne maske, pojačajte dezinfekciju i gledajte da što više budete izolovani, da izbegnete sva potencijalna mesta širenja zaraze koje nam virus nameće.

Savetuje se veliki oprez na autoputevima, ne sedajte za volan ako ne morate, ako sedate gledajte da to činite odmorni, koncentrisani, jer biće naglašene nervoza, napetost, rasejanost zbog nepovoljnog aspekta Merkura i Neptuna.

Moguće dosta gubitaka i problema vezanih za plovidbu, morski saobraćaj generalno, ali i problemi oko nafte, oko labaratorija, raznih ispitivanja i ostalog.

Takođe javiće se problemi i u zemljama koje su deklarisane kao većinski muslimanske. Mogućnost novih terorističkih napada u inostranstvu.

strelac, horoskop

Foto: Pixabay.com

Prisutna će biti i razdražljivost, loši snovi, teško ćete spavati ili teže se buditi.

Moguće isplivavanje iracionalnog, strahova, panike, ali i pad vitalnosti, imuniteta, volje, želje, zbog aspekta Sunca u kvadratu ka Neptunu, pa možemo očekivati i napade na neke vladare sveta, razne teorije zavera.

Ovo su samo neke od pretpostavki koje se mogu realizovati, ali nadajmo se da će se nebo smilovati i da će ova dešavanja biti ublažena i proći bez većih šteta, gubitaka.

Za sve one kojima se natalnoj karti nalazi neka planeta u drugoj dekadi Strelca, tačnije od 18. do 23. stepena, kao i Ribama, Devicama i Blizanacima, savetuje se veliki oprez, da se tih dana primire i sačekaju da aspekt prođe. Za pomenute znakove nije povoljno da započinju ništa novo vezano za posao, karijeru, jer će biti čist promašaj. Kupovine, prodaje i raznorazne propratne dokumentacije koje su potrebne, ispostaviće se kao gubitne.

Sva potpisivanja, dogovori, pregovori, kao i podizanje kredita, izbegavajte jer neće biti u vašu korist.

Predstoje nam velike promene, turbulencije i izazovi, ali opet nadajmo se da će kosmos biti blag posle svega što nam je doneo i pokazao ovom 2020. godinom.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    24. novembar 2020 | 16:29

    Ova kao da je prorocica a ne astrolog.

  • Dragan Jovanović Beograd

    24. novembar 2020 | 14:45

    Super Sandra, hvala za upozorenja, hvala i Telegrafu što ima dobre astrologe!!!

  • majalena

    24. novembar 2020 | 16:14

    A mozete li strijelca nekada izostaviti iz “paklenog” dana, sedmice, mjeseca? Ne izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA