Osobe rođene u ovom znaku ne mogu bez ljubavi, a ako ih odbijete nikada vam neće dati drugu šansu

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva sve karakteristike Blizanaca

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kakav je zapravo horoskopski znak Blizanaca. 

Vladavina Blizanaca traje od 21. maja do 21.juna.

Po legendi, vrhovni bog Olimpa, Zevs, bio je opčinjen Ledom, ženom spartanskog kralja Tindareja. Da bi je zaveo, preobrazio je sebe u divnog labuda. Iz njihovog odnosa, rodili su se Poluks i Helena.

Mit govori da je Tindarejevu decu, Kastora i  Klemerlinu, Leda rodila dok je nosila Poluksa i Helenu. Tako su Kastor i Poluks blizanci po majci bili veoma bliski. Nisu se razdvajali. To je bila velika prava bratska ljubav, ali Kastor koji je bio smrtan kao i njegov otac, stradao je u jednom ratu. Očajan Poluks zatraži od Zevsa da mu oduzme besmrtnost, jer nije mogao da živi bez brata. Zevs im je to odobrio, a kasnije ih je postavio među zvezde, kao sazvežđe blizanaca.

Blizanci su vazdušni znak kojim vlada planeta Merkur, imaju detinjastu narav, jako su radoznali, često i neozbiljni. Izražen im je smisao za humor. Njih ne drži mesto i kasnije sazrevaju.

Imaju vešte ruke i brz um. Ponekada lukavi, ali veselog izgleda. Uglavnom pravilnih lepih crta lica. Telesna konstitucija im je slaba. Ruke i ramena lepo oblikovani. Prilagodljivi su.

Blizanci i posao

 

Često menjaju poslove ili rade na više strana. Veoma su informisani. Nekada umeju da ne završavaju na vreme započeto, pa postaju ishitreni. Često su u dilemi i umeju biti neodgovorni.

Poslovi koji im najviše odgovaraju su komunikativni poslovi, intelektualni, kao i svi poslovi koji podrazumevaju akciju i kretanje.

Ne vole dosadu i statičnost. Odlični su govornici.

Blizanci u ljubavi

 

Vole da menjaju partnere. Nisu preterano osećajni, ali im je uvek potreban neko. Ne vole da su bez ljubavi. I pored svega umeju da se žrtvuju u vezi. Nekada, mada ne često, skloni su depresiji.

U intimnim odnosima, kada vas žele, ne žele da čekaju ni sekundu! Ako vas pozovu i požele, trebalo bi da ste odmah tu. U suprotnom, neće vam dati drugu šansu.

foto Pixabay

foto Pixabay

Vole da sa partnerima imaju dobru komunikaciju i da se lepo i jasno izražavate. Umeju da vas napuste bez reči ako pogrešite i ne iskoristite šansu dok su zainteresovani za vas.

U seksu su kreativni, intimni odnosi su im veoma važni, pa ni tu ne vole da čekaju. Oni su direktni i reći će vam tačno šta vole i žele od vas. Vole da u potpunosti zadovolje partnera u svakom smislu.

Mogu uću u vezu i intiman kontakt sa vama iz radoznalosti. Tada ne možete u potpunosti biti sigurni da li im je stvarno stalo do vas. Vole savršene odnose.

Blizanci kao prijatelji 

 

Kao prijatelji kada vas prihvate - to je to. U suprotnom, umeju i te kako da izbegavaju osobe koje im ne leže. Jako su požrtvovani prijatelji, privrženi i verni. Nikada vam neće biti dosadno sa njima u društvu.

Blizanci horoskop znak

Foto: Pixabay

Oni vole sebe, ali vam mogu biti oslonac u životu. Ne ulazite u raspravu sa njima, jer ćete izgubiti u istoj. Imaju svoje mišljenje i biće iskreni kada im zatražite savet. Oni uvek stvari gledaju iz dva ugla.

Zdravlje Blizanaca

 

Osetljivi su im nervi, disajni organi, gornji ekstremiteti, skloni su bolovima u ramenima i reumatizmu.

Kada se razbole, oporavljaju se brže od ostalih. Uglavnom su veoma otporni.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Karakteristike osoba rođenih u znaku Ovna možete da pročitate na OVDE, a kakvi su Bikovi saznajte na OVOM LINKU

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA