Očistite auru u 12 koraka: Moćni rituali koji će vam doneti sreću

Ovo nam je svima potrebno

  • 5
JOga, meditacija, aura Foto: Pixabay.com

Na izmaku 2020. godine koja nam je svima donela neočekivane preokrete, a posebno probleme izazvane pandemijom korona virusa, potrebno nam je energetsko čišćenje.

Aura je energetsko polje koje okružuje naše telo. Ona predstavlja odraz emocija i okolnosti koje nas okružuju.

Zamislite svoju auru kao mehur koji vas okružuje - ne možete da ga vidite, ali možete da ga intuitivno osetite.

Ne samo da vaša aura utiče na to kako se osećate u svom telu, umu i duhu, ona takođe diktira kako vas drugi doživljavaju. Vaša aura je "vibracija" ili energija kojom zračite.

Baš kao i naši domovi, radni stolovi i automobili, i naša aurična polja povremeno imaju potrebu za dobrim čišćenjem - posebno kada lagano ispraćamo godinu koja je bila puna teških trenutaka na celoj planeti.

Aura i čakre Foto: Pixabay.com

Da biste se oslobodili stare energije i očistili auru, možete to da učinite na sledeći način.

1. Napravite kupku

Sipajte šolju himalajske soli u toplu vodu za kupanje, lezite u kadu i zažmurite. Himalajska so može da pomogne u otklanjanju psihičkih blokada i da pročisti energiju koju nosite na plećima. Dodajte nekoliko kapi esencijalnih ulja po vašem izboru kako biste pojačali efekat čišćenja.

2. Razmazivanje

Ovo je jedan od najstarijih rituala čišćenja aure u koji spiritualisti najviše veruju.

Zapalite sušenu žalfiju ili kleku i upotrebite dim iz goruće biljke da upije i ispere negativnu energiju. Pažljivo prođite palicom dima oko svakog dela tela, vizualizujući negativnu energiju koja se sklanja od vas.

3. Duboko disanje

Što se tiče uklanjanja negativnih misli, nema mnogo toga što nekoliko dubokih udisaja ne može popraviti. Pronađite negde tiho i udobno i vežbajte udisanje i izdisanje sve dublje i dublje sa svakim udahom da biste pročistili auru. Ovo radite najmanje 3 minuta.

Meditacija Foto: Pixabay.com

4. Meditirajte

Za meditaciju, ono što ste radili u ritualu dubokog disanja možete pretvoriti u dužu praksu. Zatvorite oči i vežbajte vizuelizaciju kako biste zamislili i manifestovali auru koju želite. Zamislite jarku, belu svetlost koja vas okružuje i odiše pozitivom.

5. Mantra

Stvorite mantru ili pozitivnu potvrdu koja odražava namere koje imate za vašu praksu čišćenja aure.

Pišite dok vam se ruka ne oseća umorno ili ne preostane više ništa da kažete. Zatim, bez čitanja reči o onome što ste napisali, spalite, isecite ili pocepajte papir, bacite ga i operite ruke da biste otkrili obnovljenu, očišćenu energiju.

7. Uživajte na sunčevoj svetlosti

Ovo vam ne samo da daje dozu vitamina D, već takođe osvetljava najdublje, najtamnije kutke vaše aure i pretvara ih u trajno svetlo koje vas okružuje.

8. Koristite kristale

Nošenje kristala sa sobom u džepu ili kao čakra-narukvicu je moćno za kontinuiranu zaštitu i čišćenje aure, ali možda ćete odlučiti i da držite i trljate kristal dok meditirate.

9. Češljanje aure

Operite i osušite ruke za početak. Zatim u tihom prostoru zatvorite oči i vizualizujte svoju auru.

Polako "češljajte" područje oko tela rukama, počevši od vrha glave i krećući se oko prstiju i dole. Dok to radite, zamislite da vaša aura istiskuje svaku negativnost.

Aura Foto: Pixabay.com

10. Sprej za čišćenje aure

Napunite šolju ili dve vode pod mesečinom i obilno dodajte kapi omiljenih esencijalnih ulja. Lavanda odlično miriše i popularan je izbor za ublažavanje stresa i uklanjanje loše energije. Zatim prskajte smešu za čišćenje gore-dole po telu u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu, počevši od krunske čakre (područje iznad glave).

11. Zakoračite u prirodu

Odvojite malo vremena za šetnju prirodom ili bosonogo stajanje u travi kako biste pozvali neko duhovno uzemljenje. Uputite se do jezera ili reke i očistite dušu dok upijate blagotvornu energiju vode.

12. Prizovite dorbu energiju svuda oko vas

Da biste nastavili sa čišćenjem aure, uvrstite esencijalna ulja i kristale u svoj svakodnevni život tako što ćete ih staviti oko kuće ili ih nositi sa sobom gde god da pođete.

Obavezno se okružite ljubavlju i svetlošću, provodite vreme sa pozitivnim ljudima i svakodnevno vežbajte ljubav prema sebi. Ako ovo budete radili, vaša aura će ostati čista i blistava, bez obzira na sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    29. novembar 2020 | 20:22

    Не знам шта је ово са сватом!? У моје време, кад мој отац скине каиш, олеши ме од батина, очисти ми ауру за наредних неколико година!

  • D

    29. novembar 2020 | 22:51

    Ove tehnike i mnoge slicne, su tehnike sekti,a ako ste pripadnik pravoslavne, hriscanske religije, primenite neku od molitva upslite svecu, mislite pozitivno s ljubavlju. Samo kazem

  • Max

    29. novembar 2020 | 22:52

    Mantre su tipicne za sekte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA