Međuljudski odnosi na ispitu: Astrolog otkriva koji dan je najbolji za pregovore, a koji za ljubav

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca, što najavljuje dinamiku od ranog jutra. Puno priče, poruka i poziva. Svemu tome dimenziju daje pun Mesec prvog radnog dana.

Pun Mesec uvek donosi eskalaciju određenih tema i emotivnih doživljaja. Sada možete očekivati razrešavanje određenih vaših planova i ideja, donošenje odluka i informacije ili vesti koje ste čekali. Preispitajte sve informacije koje dobijate, ali i pripazite da iz brzopletosti i površnosti ne otkrijete važne detalje drugima.

U večernjim časovima imamo lep aspekt između Merkura i Saturna koji nam daje podršku za važne dugoročne planove i projekte. Donesite važne odluke. Pokrenite blog, pisanje ili objavu knjige. Tog dana je Merkur na poslednjem stepenu znaka Škorpije što može doneti završetak nekog odnosa, posebno usled veoma oštrih reči i rasprave. Ukoliko ste spremni da odete do samog kraja, onda obavezno iskoristite ovaj aspekt i promenite svoj život iz korena. Dobar je i za potraživanje duga ili pozajmice.

U utorak Merkur ulazi u znak Strelca, što će doneti aktivaciju potpuno drugih tema. Obrazovanje, usavršavanje, putovanja, inostranstvo i pitanja zakona i zvaničnih dokumenata postaće naša svakodnevnica. S obzirom da Merkur prelazi u znak Strelca u večernjim časovima, tokom celog dana u utorak vladaće napeta atmosfera koja će voditi u potencijalne sukobe i prekide odnosa.

U sredu nam se Mesec seli u emotivni znak Rak što donosi potpuno drugu atmosferu. Pitanja porodice, bliskih članova, ukućana, majke i dece, roditeljstvo. Pokrenuće se pitanja nekretnina i privatnog biznisa. Javite se osobama koje volite i koje su vam bliske, kao i onima sa kojima se niste čuli duže vreme. Obnovite kontakte.

Četvrtak donosi jednu pasivnu energiju u kojoj treba maksimalno aktivirati uživanje i boravak među najbližima. Ovog dana se samo čuvajte preterivanja i naglašavanja megalomanskih ideja i planova. Ne obećavajte i ne planirajte više od onoga što možete da ostvarite.

foto Pixabay

foto Pixabay

Petak pre podne je izazovan posebno za slabe, ranjive, porodične odnose. Donosi osetljivost stomaka, ali i pad imuniteta. Tužni događaji mogu pratiti ovaj dan, dok će predveče doći do promene situacije. Očekujte dobre vesti u večernjim časovima. Dobar je trenutak za ideje, razgovore i pregovore.

Subotu ćete poželeti da izađete i budete viđeni, ali ćete se najbolje provesti kod kuće, ušuškani u toplinu svog doma. Zbog pojačane emotivnosti i ranjivosti pokušajte da se ne izlažete tenziji i stresu, mada će mnogi poželeti da podignu adrenalin praveći dramu ni oko čega. Nezadovoljstvo će biti prisutno i otkrićete kako dobre namere ponekad nisu dovoljne da se situacija popravi.

Ponekad je dobro dozvoliti sebi da popuste kočnice i mehanizmi odbrane koje vas prividno štite od spoljnih uticaja i pokazivanja osećanja. Neko će preterano reagovati i želeće da privuče pažnju po svaku cenu. Aktivirajte se unutar svog stambenog prostora ili dvorišta, ili se pozabavite pitanjima sopstvenog biznisa. Pokušajte da se zabavite s obzirom na okolnosti koje vas neće podržavati u tome.

Nedelja je rezervisana za pitanja srca, emocija i ljubavi. Uživajte negde na nekom lepom mestu zajedno sa voljenom osobom. Pogledajte romantični film ili provedite vreme u prisnijem društvu ili sami. Posvetite se sebi i svemu onome u čemu uživate. Aktivirajte hobije, talente i svoju kreativnost.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA