NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije osvajaju osobu do koje im je stalo, a Rakovi će se zaljubiti "do koske"

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 19
foto Pixabay

foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Prilično ste vredni, energični, ambiciozni. Sve obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Jako ste samouvereni i imate utisak da sve možete. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Baziran je na ljubavi i strasti i maskimalo uživate u njemu. Budite oprezni po pitanju zdravlja. Disajni organi su osetljivi.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Komunikacija je vaše glavo oružje. Briljirate u svim poslovima gde je potrebno da se vaša reč čuje. Odlični ste u komunikaciji sa predstavnicima medijima. Prilikom rešavanja pravnih sporova elegantno celu priču vodite u smeru koji vama odgovara. Emotivno ste zadovoljni i posvećeni voljenoj osobi. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Zadovoljni ste kako se saradnja sa inostranim saradnicima odvija. Održavete kontakt sa predstavnicima medija i svoju firmu predstavljate u najboljem mogućem svetlu. Očekuje vas novo poznanstvo. Bićete oduševljeni snagom i autoritetom novog poznanika. Mogući su problemi sa bubrezima.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuju vas odlične vesti vezane za oblast suđenja. Proces koji se vremenski odužio se konačno završava i to u vašu korist. Pred vama je povoljan period za novo poznanstvo i buđenje emocija. Druga osoba vam deluje kao emotivna, topla i strastvena osoba. Želite je za sebe. Zdravlje je stabilno.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Dobijate novu poslovnu ponudu koja ispunjava sva vaša očekivanja. Upravo ste tako nešto čekali duži vremenski period. Novi posao označava novo poslovno poglavlje u vašem životu i toga ste svesni. Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. Odnos je intenzivne i strastvene prirode. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Niste sigurni da li su poslovne odluke koje ste doneli najoptimalnije. Praksa ukazuje da jesu, ali ih vi i dalje preispitujete. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Posvećeni ste drugoj polovini i odnos smatrate stabilnim i perspektivnim. Zdravlje nije najbolje. Disajni i nervi sistem su prilično osetljivi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA