Muškarac rođen u ovom znaku pružiće vam ljubav iz bajke: 4 načina da osvojite srce modernog Kupidona

On je romantičan, drag, požrtvovan i skinuće vam zvezde s neba samo ako "umete sa njim"

  • 11
foto Pixabay foto Pixabay

Kreativne, emocionalne Ribe nije teško osvojiti, s obzirom na to da imaju tako snažnu potrebu za vezivanjem.

Međutim, ne znaju svi kako da dopru do te "zabarikadirane" strane njihove ličnosti.

Ponekad emocionalni senzibilitet muškarca Ribe može biti neodoljiv za mnoge žene. Ako niste odoleli njegovom šarmu, evo nekoliko saveta kako da "iskoristite" njihovu osetljivost, čak i ako je duboko zakopana, da biste se povezali sa emotivnim Ribama.

Saznajte kako da muškarac rođen u ovom vodenom znaku bude opsednutim vama:

1. Idite sa njim u šetnju prirodom

Bilo da je to planinarenje ili šetnja parkom, muške Ribe vole odlazak u prirodu. Ribama vlada planeta Jupiter, što im daje snažan osećaj duhovnosti. Mnogi pronalaze duhovnost u prirodi, posebno vodeni znak Ribe. U astrologiji je voda element koji veže sve aspekte prirode. Priroda je nešto što će vas na duhovnom nivou čvrsto povezati. Da ne pominjemo koliko su Ribe željne lepote... Boravak u prelepoj prirodi sa prelepom osobom bez sumnje će im pružiti sve željene osećaje.

2. Prilagodite se

Ribe su promenljiv znak, što znači da su vrlo prilagodljive. Ribe prihvataju da se stvari menjaju, završavaju i počinju iznova. Pritiskom na bilo koji način učinićete da se oseća zarobljeno ili izmanipulisano.

Pokažite da se možete prilagoditi promenljivim okolnostima, i to će učiniti da se Riba oseća lagodno u vašem društvu. Forsiranje nikada nije dalo pozitivne rezultate. Muškarac Riba će ceniti vašu fleksibilnost i znaće da vas dvoje, kao tim, možete da rešite sve.

foto Pixabay foto Pixabay

3. Budite emocionalno ranjivi

Ribe su vodeni znak koji ima snažnu empatiju. Ako se pred njima emocionalno ogolite, vašu iskrenost će doživeti kao najseksi stvar - pored fizičkog zbližavanja.

Obostrana ranjivost će vas zbližiti. On će bolje razumeti ko ste i osećaće se prijatno kad shvati da može da podeli svoje najdublje emocije sa vama.

Zatvoreni, emocionalno udaljeni ljudi nisu kompatibilni sa Ribama; muškarac rođen u ovom vodenom znaku osetiće se odbačenim ako ih ne pustite u vaš unutrašnji svet.

Ako pokušavate da se emocionalno povežete sa muškarcem rođenim u Ribama, trebalo bi da bude očigledno da je deljenje emocija deo nepisanog dogovora.

4. Napravite romantičan gest

Ribe simbolizuju, mitološki gledano, prerušeni bogovi ljubavi Afrodita i Kupidon. Očigledno predstavljene bogovima ljubavi, Ribe su podložne tome da budu romantične.

Muškarci Ribe ne očekuju velike romantične gestove, ali ćete ga zasigurno "oboriti s nogu" ako mu priredite baš ono što ne očekuju, a u dubini duše priželjkuju - romantično iznenađenje. Kao muškarci koji su u kontaktu sa svojim emocijama, Ribe se obično ne zamajavaju tradicionalnim rodnim ulogama.

Dakle, ako ste žena koja pokušava da osvoji srce muškarca rođenog u znaku Riba, on se neće osećati posramljeno time što ćete preuzeti odgovornost i inicijativu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    6. decembar 2020 | 22:19

    Riba sam u horoskopu i ovo je vrlo tacno... niko vas nece oboriti sa nogu kao mi, ali problem je sto mnogo mastamo i vrlo brzo se ohladimo od osobe ako vidimo da ne moze da nas prati u koraku.

  • potpuno netacno

    6. decembar 2020 | 22:04

    ne kaze se dzabe .... ljigav kao riba

  • Ika...

    6. decembar 2020 | 21:16

    Riba će vas voleti bez obzira na sve... ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA