≫ 

Vitlejemska zvezda prvi put na nebu posle 800 godina: Stiže vreme čuda i magičnih preokreta!

Astrolog Jasmin Boland otkriva kako će konjukcija Jupitera i Saturna uticati na svaki horoskopski znak

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Na dan zimske kratkodnevnice na nebu će se dogoditi čudo koje nije bilo viđeno osam vekova – Jupiter i Saturn će se poravnati i formirati takozvanu Vitlejemsku zvezdu.

U petak će se Saturn preseliti iz Jarca u Vodoliju, a onda će se dva dana kasnije pomeriti i Jupiter. Njihova „Velika konjunkcija“ - kada se obe planete „sretnu“ na nebu - desiće se 21. decembra, tokom najduže noći u godini.

Poslednja Velika konjunkcija u Vodoliji dogodila se 1405. godine, a poslednji put Jupiter i Saturn poređali su se u ovom istom delu neba, upravo na ovaj način, pre 800 godina.

Astrolozima je ovo, naravno, više nego fascinantna astronomska slučajnost. Jer, kako planete putuju kroz različite horoskopske znakove, njihova energija se menja, pa se tako menja i njihov uticaj na naš život. Jupiter kao planeta sreće i Saturn kao planeta napora i truda posebno su moćni u pogledu naših odnosa, bilo da utiču na naš ljubavni život, finansije, zdravlje, prijateljske odnose ili karijeru.

Da biste znali kako će Vitlejemska zvezda uticati na vaš život u narednih godinu dana, proverite u kom znaku će ove dve planete biti u vašem ličnom horoskopu. Ili, još jednostavnije - proverite koji je vaš podznak i u u kojoj kući će Jupiter i Saturn imati najjači uticaj.

Vodolija - vaša 1. kuća

Jarac - vaša 2. kuća

Strelac - vaša 3. kuća

Škorpija - vaša 4. kuća

Vaga - vaša 5. kuća

Devica - vaša 6. kuća

Lav - vaša 7. kuća

Rak - vaša 8. kuća

Blizanci - vaša 9. kuća

Bik - vaša 10. kuća

Ovan - vaša 11. kuća

Ribe - vaša 12. kuća

PODZNAK VODOLIJA - 1. KUĆA

Očekujte period pun izazova, ali i vreme kada ćete biti u centru pažnje zbog vašeg fizičkog izgleda.

Ulepšavajte se, šminkajte se češće, krenite sa dijetom ukoliko mislite da bi trebalo da smršate, počnite da trenirate.

Na poslu budite marljivi – tako ćete impresionirati šefa i dobiti mogućnost da napredujete.

Budite pozitivni, to će privući prave ljude u vaš život.

PODZNAK JARAC - 2. KUĆA

Očekujte izazove i nagrade kada je reč o imovini. Naime, 2021. biće godina u kojoj će vam se isplatiti sve vrste finansijskih rizika pod uslovom da ostanete samodisciplinovani. Požnjećete ono što posejete.

Pazite kako vrednujete sebe. Ako budete hranili svoje samopouzdanje i radili na sebi, ovo bi mogla da bude jedna od najboljih godina vašeg života.

PODZNAK STRELAC - 3. KUĆA

Očekujte izazove kada je reč o porodici, društvenom životu i razvoju karijere. Ove godine mogli biste da naiđete na probleme u vezama sa braćom i sestrama ili komšijama. U koji god spor da uđete, izbegavajte da se ponašate arogantno, jer nećete uvek biti u pravu.

Veštine razgovora i slušanja presudne su za vas ove godine, posebno ako započnete novi posao ili nađete novog partnera.

foto Pixabay foto Pixabay

PODZNAK ŠKORPIJA - 4. KUĆA

Idealna godina za preseljenje i rešavanje problema iz prošlosti.

Iako promena može biti uznemirujuća, jer Saturnov uticaj može da uveća vaše strahove, potrudite se da ostanete pozitivni - tako ćete mnogo lakše izaći na kraj sa izazovima koji vam predstoje.

Povratak nekoga iz vaše prošlosti može vam na kratko pomutiti pamet i naterati vas da se zapitate da li bi trebalo obnoviti stare strasti. Ne popuštajte, jer bi to moglo skupo da vas košta.

PODZNAK VAGA - 5. KUĆA

Ove godine su u fokusu vaša kreativnost, deca i ljubavne veze. Možda ćete osećati da previše radite i da zbog velikog broja obaveza ne možete da pokažete svoju kreativnost.Pre nego što donesete konačnu odluku u vezi posla razmislite da li je pravo vreme da rizikujete.

Pratite svoje snove, ali činite to širom otvorenih očiju.

U međuvremenu, uživajte u novoj romansi ili obnovljenoj staroj ljubavnoj vezi i ne dozvolite da vas anksioznost sputava. Što budete sigurniji u sebe, imaćete više sreće.

PODZNAK DEVICA - 6. KUĆA

Zdravstvena kriza može vam pomoći da rastete i ojačate ili vas može slomiti – sve zavisi od toga da li ćete ove godine uvesti neke nove navike ili ćete se grčevito držati starih. Verujte intuiciji i ne plašite se da zatražite pomoć i podršku od „druge polovine“, prijatelja, roditelja, braće i sestara...

Ukoliko želite da započnete novo poglavlje života, sada je pravi trenutak za to. Što više energije i volje budete uložili, to će i nagrada biti veća.

Budite disciplinovani. Saturn vam neće dozvoliti da gledate kroz „ružičaste naočare“, a Jupiter će vam uliti samopouzdanje da napravite velike rezove.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA