≫ 

OVAN: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 0
Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

 

Godina 2021. će početi vrlo pozitivno, budući da će se stelijum zadesiti u vašem solarnom polju organizacije i poslovne saradnje. Odlučićete da u prvim mesecima, već krajem januara i polovinom februara načinite radikalan zaokret i da s nekim poslovnim partnerom prekinete saradnju, ali da zato značajno proširite krug saradnika na drugoj strani. Čitav prvi kvartal godine donosi vam nešto bitno novo, nove projekte, proširenje delokruga i rad u okviru nove strukture radne organizacije. Postepeno će se vaši odnosi sa poslovnim partnerima i saradnicima poboljšati. Mars u Biku će tokom februara biti u kvadratu, što će vam doneti neizvestan ishod nekog ulaganja na finansijskom planu.

Kraj marta i april prolazi pod uticajem Marsa u Blizancima, tako da će akcenat biti na sastancima i kraćim putovanjima. Maj vam donosi nove izazove na polju karijere. Zato je veoma  važno da tokom maja i juna kontrolišete svoje negativne misli i da se uzdržite od impulsivnih odluka. To strpljenje i dobra taktika će vam pomoći da dobro isplanirate aktivnosti tokom druge polovine 2021. godine i tako ostvarite jedan veoma važan cilj i ispunite svoju glavnu profesionalnu ambiciju.

Dakle, uslov vašeg uspeha je da kontrolišete svoj temperament, jer u suprotnom, možete narušiti izvesne poslovne odnose, koji bi vam na duge staze mogli doneti sjajnu novu perspektivu. To upozorenje se posebno odnosi na period tokom juna i jula.

Dobra vest je takođe da ćete ostvariti napredak na finansijskom planu iako će sam početak i kraj godine, odnosno novembar, biti pomalo neizvestan što se tiče investicija. Biće tih faza u kojima će vaši troškovi biti veći, pa ćete naići na niz finansijskih ograničenja. Stoga vam se savetuje da se klonite avanturističkih špekulacija na berzi ove godine. Tokom decembra ove godine vi ćete sklopiti veoma unosan sporazum o dugoročnoj saradnji.

Retrogradni Merkur vas za momenat može usporiti u realizaciji ciljeva, i to u periodima od 30. januara do 21. februara, od 29. maja do 22. juna i od 27. septembra do 18. oktobra 2021.

LJUBAV

 

Godina 2021. donosi vam priliku da upoznate osobu koja će vam s vremenom postati sve bitnija i u kojoj ćete prepoznati srodnu dušu, a do poznanstva može doći tokom februara ili početkom marta i to preko posla ili prijatelja. Kraj maja i juni vam donose mogućnost da obnovite vezu sa bivšom ljubavi. Planete će vam tada pružiti još jednu priliku. Planete nas pokreću, ali nas ne obavezuju, pa će od ovih odluka zavisiti dalji razvoj okolnosti na ljubavnoj sceni. Leto vam donosi brojne prilike za flert, pa su tada moguće kraće, neobavezne avanture. Tek tokom septembra i oktobra, počinjete da planirate promenu u smislu stabilizacije i ozbiljne ljubavne veze. Ovnovi koji su u braku povremeno mogu da prolaze kroz periode krize poverenja, posebno krajem aprila i tokom maja, kada možete imati poteškoće u komunikaciji sa ukućanima.

ZDRAVLJE

 

Kraj januara može da vam donese probleme sa variranjem pritiska, dok vam februar donosi pojačanu nervozu i nesanicu. Prva tri meseca 2021. godine su uglavnom bez nekih velikih odstupanja, dok vam april donosi vrtoglavicu, a tada bi trebalo da proverite krvni pritisak, ali i pritisak u očima. Maj i juni mogu povremeno da uzrokuju glavobolju, koja inače predstavlja vašu boljku. Jesen pojačava nervozu i dekoncentraciju, pa je neophodno da budete oprezni za volanom.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA