≫ 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021: Ovnovi će upoznati srodnu dušu, a evo kome slede tektonski potresi

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 3
Godišnji horoskop 2021

foto: pixabay.com

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

Poznato je da promena predstavlja univerzalni zakon prirode. Stari poredak mora ustupiti mesto novom, jer stvari jednostavno tako funkcionišu i život i njegovi oblici evoluiraju. Sasvim je izvesno, mi ćemo biti svedoci još jedne značajne promene u toku vremena.

Da, ova, po svemu različita, 2020. godina, ostavlja nam put za 2021. godinu i okončava se vrlo retkim kosmičkim događajem, velikom konjunkcijom Saturna i Jupitera na prvim stepenima Vodolije. To je sudar giganata, saturnovskog principa strukture, discipline i okoštalih formi postojanja, u kojem se tradicija, stari sistem vrednosti sukobljava sa jupiterskim principom ekspanzije, pa dolazi do prevazilaženja zacrtanih granica i istraživanja novih oblasti iskustva, nauke i novih dimenzija.

Zahvaćeni ovim cunamijem promena bićemo svi mi, doduše, svako na svoj način i u zavisnosti od svoje natalne karte; neko će kroz ovaj proces borbe novog i starog poretka gubiti, neko će dobiti; neko će profitirati, a neko dosta izgubiti. Astrologija u tom kosmičkom scenariju služi kao svetionik mogućih puteva kojima možemo krenuti, pa će ovaj sažet prikaz opštih tendencija za narednu godinu predstavljati opšti referentni okvir zbivanja za svaki znak.

Horoskop za narednu 2021. obećava u principu pozitivna zbivanja na svetskoj društvenoj i ekonomskoj sceni, ali će postojati periodi u kojima stvari neće biti pod našom kontrolom i svi moramo biti daleko fleksibilniji i spremniji na čitav niz promena koje će uslediti. Uostalom, zbog toga smo ovde da vam omogućimo da odškrinete vrata budućih dešavanja kroz naša astrološka predviđanja za 2021. godinu.

Godina 2021, svojim početnim konstelacijama u Vodoliji donosi čitav niz pozitivnih promena za sve znakove zodijaka. Godina 2021. doneće dobre vibracije i sreću za čovečanstvo u celini, a to se, pre svega, odnosi na velika revolucionarna otkrića krajem januara i polovinom februara, kada će se u drugoj nedelji desiti susret čak šest planeta.

Osim revolucionarnih otkrića u nauci, pre svega u medicini, što se tiče pravog pristupa lečenju aktuelnog virusa, takođe se mogu otkriti zakulisne radnje u okviru nekih država, što može dovesti do skandala na globalnom nivou.

Da, to mogu biti tektonski potresi u čitavom društvu. Uprkos tome što će se povremeno aktivirati mračni aspekti, situacijom ćete lakše upravljati ako preduzmete pravovremene korake. Znam da s nestrpljenjem iščekujete predviđanja horoskopa za 2021. godinu.

Prema tome, krećemo na okvirnu analizu i opšte tendencije za svaki znak za 2021. godinu. Poznavanje tih društvenih zbivanja i suštinske dinamike za 2021. godinu pomoći će vam da bolje upravljate svojim životom i sudbinom i načinite bolje izbore.

Novogodišnji horoskop za 2021. godinu sadrži prognoze i predviđanja o predstojećoj godini za svaki horoskopski znak, a za detaljniji i individualni pristup u okviru vaše natalne karte, možete da mi se obratite u svakom trenutku.

Pročitajte godišnji horoskop za svoj znak:

 

OVAN

BIK

BLIZANCI

RAK

LAV

DEVICA

VAGA

ŠKORPIJA

STRELAC

JARAC

VODOLIJA

RIBE

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. decembar 2020 | 19:40

    Uoci svake nove godine na desetine godisnjih horoskopa i predvidjanja za novu godinu daju osobe koje sebe nazivaju raznim ,,strucnim imenima". Pogledajte njihova predvidjanja za tekucu godinu, koja su dali uoci prosle nove godine. Ko pominje pandemiju? Zar treba nesto drugo kao dokaz ???

  • mince

    18. decembar 2020 | 19:25

    Ne moze da se udje na znakove posebno. Izbacuje samo neki kod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA