≫ 

Kako će vreme vladavine Jarca uticati na vaš znak: Škorpija se budi, Bik stavlja sebe na prvo mesto

U narednih mesec dana planete će "promešati karte" na neočekivan način

  • 8
Jarac, horoskopski znak Foto: Pixabay.com

Smešten između vatrenog Strelca i vazdušne Vodolije, zemljani znak Jarac selektuje osobine oba znaka, uzimajući sebi kartu za vrh.

Sezona Jarca počinje 22. decembra i traje do 19. januara, kada započinje sezona Vodolije.

Pogledajte šta vaš znak očekuje u vreme vladavine Jarca.

Ovan

Budući da je kraj godine, poželećete da se koncentrišete na nove rezolucije i planove. Iako u vašoj prirodi nije da planirate bilo šta, vaše putovanje u vreme vladavine Jarca učiniće da se osećate uvereno i odgovorno. Ovo je vreme koje će u vama probuditi realistu, pa ćete se angažovati da ono što ste isplanirali sprovedete u delo.

Bik 

Javiće vam se osećaj odgovornosti i lične svesti. Osećate potrebu da postignete nešto za sebe - nešto čvrsto, stvarno i dugotrajno. Uspećete u tome ako dopustite da vas otrežnjujuća energija Jarca obavije kreativnim idejama i planovima za budućnost.

foto Pixabay foto Pixabay

Blizanci

Preuzimanje odgovornosti nikada vam nije bila jača strana, međutim, u ovom periodu neke stvari ćete morati da rešite kako biste bili rasterećeni. Sve ono što ste odlagali cele godine sada ćete završiti. Budite hrabri, jer ovo je sezona hrabrosti i obnove.

Rak 

Niste navikli da se menjate, jer vas promene plaše. Međutim, ovaj period će uticati na to da preispitate svoje strahove i da ih se konačno oslobodite. Vreme vladavine Jarca pokazaće vam koliko promene mogu da budu dobre za vas.

Lav 

Ne volite da učite od drugih, ali 22. decembra, kada počinje sezona Jarca, postaćete vrlo otvoreni za nova saznanja. Nešto će pući u vama i prepoznaćete to kao potrebu za promenama i poboljšanjima. Bićete veoma zainteresovani za nove stvari i najzad ćete ostaviti uspomene u prošlosti, gde im je i mesto.

Devica

Vreme je da ostavite po strani svoj svet mašte, dosta ste maštali tokom sezone Strelca. Sada je vreme da isprobate neke ideje koje ste predugo imali na umu. Ovo je mesec manifestacije za vas. Biće to i sezona preuzimanja rizika. Ali ako poslušate svoje srce, uspećete u svemu što radite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA