Zodijak i strahovi: Ovnovi se plaše mirne luke, Vage ljubavi, a 2 znaka parališe gubitak kontrole

Saznajte šta kažu astrolozi - koji je vaš najveći strah i kako da ga prevaziđete

  • 2
Astrologija Foto: Pixabay.com

Astrolozi kažu da pripadnike svih znakova Zodijaka plaše različite stvari. Neki se plaše pokazivanja emocija, neki ustuknu kada se zaljube, a neki imaju strah od svega što ih okružuje.

Ovan

Vaš najveći strah povezan je sa izostankom akcije. Vi ne možete da podnesete ideju da zastanete, i doslovno i figurativno, a još manje da nazadujete. Kad god ste lišeni mogućnosti da radite, vaša anksioznost raste.

Savet: Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da odete u teretanu ili na neki sport, vežbajte kod kuće. Skok endorfina posle fizičke aktivnosti pomoći će vam da sagledate situaciju iz boljeg ugla.

Bik

Vaš glavni strah je strah od manjka emocionalne i materijalne sigurnosti. Spremni ste da uložite ogromne napore da biste realizovali ono što ste zamislili, ali ako vam ponestane „goriva“, postajete paralizovani.

Savet: Uzgajajte neke aromatične biljke, makar i na prozorskoj dasci ako živite u stanu i nemate terasu. Uživajte u baštovanstvu, to će vas opustiti i makar na kratko izvući iz mračnih misli.

Blizanci

Vaš najveći strah je da ćete ostati uskraćeni za informacije. Navikli ste da se često viđate sa ljudima, da razgovarate i da putujete. Kada ste onemogućeni da sledite takav životni stil, hvata vas panika.

Savet: Društvene mreže mogu da budu prinudno jednokratno rešenje problema. Ali, ni druženje sa ljudima iz komšiluka neće biti loše za vaše mentalno zdravlje.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Osobe rođene u ovom znaku strahuju od svega, a najviše od toga da će ih osobe koje vole iznenada napustiti.

Savet: Vodite računa o sebi. Izaberite neku laganu aktivnost koja će vas opustiti i vratiti vedrinu u vaš život.

Lav

Iako ste veoma ambiciozni i težite da budete vođa tima, plašite se da niste dorasli zadatku. Vaš najveći strah je da će ljudi to spoznati i da ćete izgubiti poštovanje koje vam je toliko potrebno.

Savet: Prihvatite izazove koje ste odavno gurnuli u stranu. Radite nešto što vam neće doneti ugled u društvu, a što će vam srce ispuniti radošću – vi najbolje znate o čemu se radi.

Devica

Vaš najveći strah je da ćete zbog nemarnosti narušiti ili izgubiti zdravlje i kontrolu nad svakim segmentom svog, ali i tuđih života.

Savet: Budite fleksibilniji i tolerantniji, kako prema sebi, tako i prema drugima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    15. januar 2021 | 01:15

    Ovo ko je pisao za Ribe kao da su u znaku Riba samo zene,seka perse? Hajde ti to ponovo.

  • Vera

    15. januar 2021 | 08:30

    Jarac nema nikakav strah. Neustrasivi ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA