NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci će na poslu doživeti svojih "5 minuta slave", u ljubavi turbulentno

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
svemir, horoskop, zodijak, astrologija

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Tokom cele nedelje ćete imati priliv pozitivne energije i želju da popravite stvari u svom poslovnom okruženju. Konkurencija će pokušavati da Vam napravi probleme. U emotivnom životu ćete biti nestalni, skloni avanturističkom ponašanju. Boravak u starom delu grada ili u prirodi će Vam dati neophodnu inspiraciju, ujedno će Vas osloboditi i mračnih misli.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Usmerićete se na rešavanje svog statusa i pozicije na poslu, ali nećete ulaziti u otvorene konfrontacije. Obavićete više razgovora u četiri oka sa ljudima od autoriteta. Ovo je pravo vreme za emotivno dizanje i povratak ljubavi u Vaš život. Krajem nedelje će Vam prijati da promenite okruženje i pustite misli da lutaju. Nedostaje Vam jedan duži odmor, kao i boravak u prirodi.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Na poslovnom planu mozete očekivati svojih pet minuta i konačnu realizaciju planova ili projekata, koji su Vas poprilično mučili u prethodnom periodu. Turbulentni, ali veoma uzbudljivi događaji na emotivnom planu potpuno će Vas izbaciti iz dosadašnje kolotečine. Na udaru ste virusa, problema sa hormonima i nesanicom. Homeopatski tretman Vam može pomoći u tome. Mogući su i problemi sa kostima.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Pritisak na poslu i lošija komunikacija sa kolegama i saradnicima obeležiće početak nedelje, ali to će trajati kratko i biće Vam podstrek da napravite pozitivne promene u vezi sa karijerom.  Društvena okupljanja vezana za posao mogu Vam doneti prijatna iznenađenja na emotivnom planu. Mogu se pojaviti problemi vezani za genitalne organe, kao i problemi sa hemoroidima.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Pokret i preokret na radnom mestu doneće Lavovima veliku satisfakciju posle dužeg sušnog perioda. Dolazi do priliva ogromne količine energije koja će Vas gurati ka zacrtanom cilju. Bićete u emotivnom poletu skloni flertu i avanturama. Moguća Vam je prolazna nesanica početkom meseca. Kao posledicu toga možete osetiti prolaznu mučninu ili glavobolju.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Bićete podstaknuti pozitivnim promenama u poslovnom okruzenju, otvoreno ćete se suprotstavljati onima koje doživljavate kao kocnicu za svoj napredak. U ljubavi ćete biti pomalo neodgovorni i neumereni. Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, ali se moze pojaviti i neki problem koji se vezuje za želudac.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA