Izađite iz zone komfora, hrabrost i rizici donose promene: Ove nedelje u fokusu su novac i ljubav

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
žena, horoskop, zodija, astrologija

Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba, što vam u ponedeljak ujutro može doneti teško buđenje, uspavanost, zaboravnost i zbunjenost. Već od osam ujutro Mesec prelazi u znak Ovna, što će potpuno promeniti atmosferu i uneti veliku dinamiku. Događaji će tražiti od vas da se pokrenete i aktivirate. Preuzmite inicijativu i iskoristite energiju dana da pokrenete važne projekte. Takođe, budite fizički aktivni i latite se zahtevnijih zadataka u toku dana da biste potrošili višak energije. U suprotnom možete postati nervozni, impulsivni i svadljivi.

U utorak će planeta Sunce biti na poslednjem stepenu znaka Jarca, što može doneti sukob sa nadređenima, autoritetima, ženama i konflikt ili izazov sa ocem ili mužem. Budite ovog dana veoma prisutni i svesni svojih reakcija, jer može doći do lančano povezanih nekoliko neprijatnih situacija.

U utorak uveče Sunce prelazi u znak Vodolije, što najavljuje mesec dana promena u svesnom usmerenju na drugačije teme. Očekuje nas promena u energiji, usmerenost na grupe i udruživanja, internet, digitalni marketing, ljudska prava i resurse, ali i pojavu pobune protiv nekih restrikcija. Otvorite se za novi način razmišljanja i funkcionisanja.

U sredu se pozabavite veštinom komunikacije, jer će upravo nesporazumi u razgovorima i dogovorima dovesti do eksplozivnih reakcija. Ovog dana se sastaju Mars i Uran, što donosi niz potpuno neočekivanih situacija i preokreta u događajima. Problemi sa strujom, uređajima, mašinama, eksplozije, promena klime, preokreti na finansijskom polju, kroz kredite i online novac. Svađe zbog novca. Dobro je ovog dana biti drugačiji i pokrenuti neke hrabre poduhvate. Uz realnu procenu ovog dana je dobro rizikovati na polju novčanih investicija. Igre na sreću.

foto Pixabay

foto Pixabay

 

Četvrtak je dan u kom je dobro izaći iz svoje zone komfora i predvidivih aktivnosti. Ukoliko budete insistirali da se stvari odvijaju po vašem ustaljenom rasporedu, najverovatnije da ćete se kroz neočekivane situacije morati suočiti sa ograničenjima i preprekama.

Petak rezervišite za uživanje, negu tela, hedonizam u hrani i kulinarskim umećima. Ovog dana povoljno je da uložite novac u nešto što ima trajniju vrednost, kao što su umetnički predmeti, nakit ili pokretna imovina.

Subota je dan u kom imamo aspekt kvadrata između Marsa i Jupitera koji donosi problem sa zakonom. Izbegavajte neprijatne situacije koje imaju veze sa sudom, inspekcijom ili policijom. Izmirite svoje obaveze koje imate da biste izbegli dodatne penale i izdatke. Poštujte propise. Takođe, ovaj aspekt može doneti konflikte i burne reakcije, štrajkove i pobune.

Venera sa Neptunom istog dana će doneti zaljubljivanje, početak nekog romantičnog odnosa, potrebu za begom u svet mašte. Pogledajte neku romantičnu komediju ili pročitajte ljubavni roman. Budite sa voljenom osobom. Napravite lepu atmosferu i uživajte u diskretnom društvu. Aktivne su tajne veze i veze sa osobom koja je daleko. Razočarenje i iluzije.

U nedelju imamo aspekt konjukcije Sunca i Saturna koji će vam doneti osvešćivanje i otrežnjenje i vratiće vas u realnost. U nekom polju je sada veoma važno da preuzmete odgovornost i pozabavite se onim stvarima koje ste propuštali dugi niz vremena. Vikend obiluje komunikacijom i stupanjem u kontakte. Donesite odluku o velikoj promeni u svom životu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA