Rođeni u ova 3 znaka horoskopa umeju da budu brutalni: Ne kačite se s njima, inače ćete zažaliti!

Ratnici heroji ili nepodnošljivi cinici?

  • 11
foto Pixabay foto Pixabay

Kako nas karakteriše temperament, ali i vaspitanje koje nosimo iz porodice, tako nas određene osobine opisuju i rođenjem u određenom horoskopskom znaku.

Zodijačke znakove astrolozi svrstavaju po grupama - na vodene, vazdušne, vatrene i zemljane, ali ovo nisu i jedine podele. Postoji i selekcija na kardinalne i fiksne, a sve to daje određene crte i karakteristike svakom znaku ponaosob.

Ipak, veliku pažnju i u društvenom smislu, privlače oni impulsivni i znakovi koji ne vladaju samokontrolom. Ponekad ih to može činiti i brutalnima, a da li ovo podrazumeva samo negativnu osobinu, pročitajte u daljem tekstu i proverite spadate li u grupu malo "težih" osoba.

Škorpija

Ovaj vodeni znak uvek je na top listi "neomiljenih". Ovim znakom upravlja planeta ratnik Mars, ali i mračni vladar podzemlja Pluton. Iz već ovih izvedenih opisa imamo sliku ratoborne osobe koja može i pritajeno da ubode svojom otrovnom žaokom, ali, ako je za opravdati ovu karakternu osobinu, upotrebiće svoje "supermoći" samo ako je duboko povredite.

Ma koliko mislili da je bezosećajna, Šorpija spada u najemotivnije znakove horoskopa, što je zbog svoje prirode nagoni na osvetnički momenat. Iako spada u vodene znakove, ne ulazite u velike rasprave s njom osim ako u startu ne prihvatite kapitulaciju koja može biti bolna.

Zlo Foto: Pixabay.com

Ovan

Sa nima se ne izlazi na kraj, i zato, ne pokušavajte da "ispravljate krivu Drinu". Ovan će se držati svojih uverenja, a neće prezati ni da vas verbalno ponizi. Smatra da mu je rođenjem dato mesto lidera i da su jedino njegovi stavovi validni.

Ovnovi "hvataju" na galamu, pa će se mnogi povući pred ovim agresivnim nastupom, što će on protumačiti kao da "čini pravu stvar". I pored toga što su nekada nedokazani, Ovnovi su hrabri i neustrašivi. Ako im se nađete na meti kad ih uvati napad besa, samo pustite da ih to prođe i ponašaće se kao da se ništa nije desilo.

Blizanci

Mogu li Blizanci biti brutalni? Ne, makar ne vidno. Ipak, ovi vrsni manipulatori reći će vam najgore stvari o vama, ali upakovane u najsjajniji celofan. Nećete odmah biti svesni težine izrečenog, osim ako niste dobro pronicljiva osoba, ali sustići će vas kada se stvari ohlade, a tada zadata rana ume silno da peče.

Simpatični i umiljati, teško da na okruženje mogu ostaviti utisak bezdušne i opake osobe, ali imaju neprikosnovenu verbalnu nadmoć nad ostalim znakovima Zodijaka. Budite oprezni u komunikaciju i čitajte između redova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    18. januar 2021 | 18:45

    Izgleda da mnogo mrzite blizance,jer nusta ni je tacno. Napravili ste od njih monstrume. Nisu opaki,ni najmanje bezdusni,cak naprotiv,ni brutalni. Ako ih povredite znaju da budu brutalni verbalno ali zasnovano na istinitim cinjenicama. Inace,blizanci su dobrodusni,omiljeni u drustvu,veseli i u dusi uvek ostaju deca,a deca imaju najcistiju dusu.

  • maki

    18. januar 2021 | 22:18

    @zoka ma piši do sutra- blizanci dvolicni i lazljivi-tacka, kraj.

  • 😓

    18. januar 2021 | 19:14

    Uzas. Tacno je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA