Numerološka kompatibilnost u ljubavnim vezama: Osetljive dvojke podići će entuzijazam šestice

Idealna ljubav je nešto čemu mnogi od nas teže

  • 0
Numerologija

Foto: Shutterstock

Numerologija

Foto: Shutterstock

Iako možemo pogledati zajedničke interese, vrednosti ili čak svoje horoskopske znakove da bismo utvrdili da li ćemo se dobro slagati s nekim, numerologija može biti neprocenjiva komponenta ljubavne kompatibilnosti koju treba razmotriti.

Numerologija vam može pomoći da shvatite koje ličnosti bi vam najbolje odgovarale u vezama, jer naši brojevi životnih staza otkrivaju dosta toga o našim željama, potrebama, izazovima i neophodnim životnim lekcijama. Broj vašeg životnog puta zasnovan je na vašem datumu rođenja. Dakle, pre nego što naučite o numerološkoj kompatibilnosti, prvo morate izračunati svoj broj životnog puta.

Kako izračunati broj svog životnog puta?

 

Budući da vaš broj životnog puta zavisi od tačnog datuma rođenja, koji svodite na jednu cifru sabiranjem svih cifara vašeg datuma. Evo kako.

Broj svog životnog puta možete pronaći prateći korake u ovom primeru za nekoga čiji je rođendan 11. maj 1985.

Prvo, pretvorite mesec rođenja u jednu cifru.

Maj = 5

Zatim pretvorite dan rođenja u jednu cifru. 11 = 1 + 1 = 2

Pretvorite godinu rođenja u jednu cifru. 1985 = 1 + 9 + 8 + 5 = 23 2 + 3 = 5

Na kraju dodajte ukupne brojeve iz svake grupe. 5 + 2 + 5 = 12

1 + 2 = 3 životni put

Numerološka kompatibilnost prema broju životnog puta

astrologija, numerologija, brojevi,  horoskop

Foto: Shutterstock

Životni put broj 1

 

Najbolje kombinacije: 3, 5, 7

Životni put broj 1 poznat je po tome što je fokusiran, ali tvrdoglav, a najbolje se podudaraju sa onima čiji su brojevi 3, 5 i 7. Životni put br. 3 je kreativan i može pomoći da se "jedinica" oseća sigurnije u vezi svojih ciljeva. Životni put br. 5 je neovisan i društven, unoseći uzbuđenje u vezu. Životni put 7 je duhovan i intelektualan i pruža jedinici poštovanje i dobar razgovor.

Životni put broj 2

 

Najbolje kombinacije: 4, 6

Za osetljiv i intuitivan životni put broj 2, njihova najbolja podudaranja vide ove osobine i dopunjuju ih. Životni put 4 je strpljiv i može se nositi sa rezervisanim emocijama 2, stvarajući jaču vezu samo slušanjem. Životni put 6 se poklapa sa tim koliko duboko se osećaju i zajedno su savršen par.

Životni put broj 3

 

Najbolje kombinacije: 1, 5, 9

Društven i optimista, broj 3 idealno se poklapa sa onima koji dele njihove vrednosti i interese. Životni put 1 je avanturistički i odgovoran, što stvara puno uzbuđenja. Životni put 5 je društven i komunikativan i otkriva takmičarsku prirodu 3. Mašta i duhovnost životnog puta 9, ovo dvoje još više zbližavaju u partnerstvu.

numerologija

Foto: Pixabay

Životni put broj 4

 

Najbolje kombinacije: 2, 7, 8

Da bi veza mogla da funkcioniše sa vrednim, strpljivim životnim putem broj 4, potreban im je neko ko donosi stabilnost i harmoniju. Osetljivost životnog puta 2 uravnotežuje prizemljenu prirodu 4, a njihova veza je ojačana njihovim razlikama. Dok je Životni put 7 duhovan, njihov odnos sa 4 zasnovan je na slobodi i vodi ka trajnoj ljubavi. Životni put 8 je notorno izdržljiv i vredan poput 4, i oni mogu ceniti marljivost drugog.

Životni put broj 5

 

Najbolje kombinacije: 3, 7

Budući da je životni put broj 5 toliko neovisan i društven, a prilagodljiv svakoj situaciji, oni se dobro uklapaju u 3 i 7. Životni put 3 dopunjuje nemiran duh petice i ako mogu da prevaziđu probleme u komunikaciji, sjajno se slažu. Duhovnost Životnog puta 7 donosi rast i pozitivnost u njihovom odnosu sa 5.

Životni put broj 6

 

Najbolje kombinacije: 1, 6, 9

Životni put broj 6 su čuvari i učitelji numerologije i potreban im je neko ko može prihvatiti njihovo obilje ljubavi. Lojalnost životnog puta 1 nema premca i izbegava sukobe u vezi. Životni put 6 dobro se podudara sa drugom šesticom zbog visokog nivoa posvećenosti i sposobnosti da omoguće drugom da se slobodno izrazi. Životni put 9 duboko oseća emocije i istinski brine o drugima, što je upravo ono što 6 želi u vezi.

Vreme, astrologija

Foto: Pixabay.com

Životni put broj 7

 

Najbolje kombinacije: 2, 4, 5, 7

Veze mogu biti teške za životni put broj 7 jer mogu biti pomalo povučene i nepristupačne. Životni put 2 je emotivan, ali može uravnotežiti 7 ako se potrude da stvari funkcionišu. Životni put 4 poklapa se sa intelektom i duhovnošću 7 i oni jednostavno inspirišu jedni druge u životu. Životni put 5 pomaže da se 7 oslobode i povežu se na intelektualnom nivou. Dva životna puta 7 dobro se slažu jer imaju zajedničko poštovanje i razumevanje međusobnih potreba.

Životni put broj 8

 

Najbolje kombinacije: 2, 4, 6

Životni put broj 8 je strastven, samopouzdan i pouzdan, pa im je zaista potreban partner koji je sličan. Životni put 2 je kreativan i intuitivan i može doneti ravnotežu u životu osmice, koja je manje emotivna. Životni put 4 poštuje strast 8, a 8 upornost 4, stvarajući vezu izgrađenu na kompromisu. Životni put 6 podjednako je vođen kao i 8, preuzimajući odgovornosti bez odstupanja, što može dovesti do zajedničkog života izgrađenog na jedinstvu, porodici i uspehu.

Životni put broj 9

 

Najbolje kombinacije: 3, 6, 9

Empatični životni put broj 9 je nesebičan, pa moraju biti oprezni da ne bi bili iskorišćeni. Životni put 3 ima snažnu maštu, baš kao i 9, i sjajno se podudaraju ako niko od njih ne dozvoli da ga sopstveni ego preovlada. Životni put 6 je jednako nesebičan kao i 9, što predstavlja jednu od najboljih kombinacija u numerologiji. Dve devojke zajedno čine vezu izgrađenu na duševnoj vezi, sve dok ne postanu previše zaokupljeni svojim životima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA