Najgore emotivne kombinacije u horoskopu: Bik izluđuje Ovna, Lav Jarca, a evo ko je toksičan za Ribe

Bez obzira na količinu ljubavi, ove veze nemaju perspektivu

  • 8
Bračna svađa Foto: Shutterstock

Svako, bez obzira na horoskopski znak, ima nijanse toksičnosti u sebi. Ali, dok sa nekima funkcionišemo odlično u poslu, prijateljskim ili rodbinskim odnosima, dotle u emotivnoj sferi može da dođe do potpune katastrofe.

Ovan - Bik

Dva „rogata“ znaka slute na katastrofu. Iako se Ovan može smatrati toksičnim za pripadnike više znakova Zodijaka, kada je reč o osobi koja je za njih najotrovnija to je svakako Bik.

Bikovi izvlače iz Ovnova ono najgore i stalno na tome potenciraju, uprkos količini ljubavi koje osećaju jedno prema drugom.

Bik - Strelac

Kada se Bik i Strelac sretnu, pripadnici svih ostalih znakova Zodijaka trebalo bi da se sklone u stranu, zapuše uši i zatvore oči. Jer, Strelac je opušten i ponekad prilično nepromišljen, a Bik tvrdoglav i voli red, rad i disciplinu.

Strelac je toliko toksičan za Bika da ga samo za nekoliko sati može dovesti do ivice nervnog sloma.

Blizanci - Vodolija

Previše slobode dovodi do anarhije – upravo to će se desiti i kad se sretnu Blizanci i Vodolija.

Oboje će „trčati u krug“, bez ikakvog cilja i ideje šta tačno žele jedno od drugog, osim da se međusobno izluđuju.

Rak – Blizanci

Rakovi su osetljivi, a Blizanci nemarni i imaju tendenciju da budu površni, što Rakove dovodi do suza. Između ova dva znaka Zodijaka najčešće padaju teške reči kad Raku dozlogrdi da trpi nehajno ponašanje Blizanca.

Lav - Jarac

Rat u najavi! Lavovi su teški po prirodi, a Jarčevi još teži. Uz to, Jarčevi su skloni mračnim raspoloženjima, a Lavovima prija potpuno drugačija atmosfera u kojoj će oni, naravno, biti „zvezde pozornice“.

Jarac će tražiti da na sve načine spusti Lava na zemlju. Lav će se uzjoguniti i krenuti da brani svoju teritoriju i svoj ego. Jarac će ga udariti u najbolniju tačku. I to će tako ići do istrebljenja...

Devica - Ribe

U prijateljskim odnosima ova dva znaka savršeno funkcionišu. U emotivnim – bolje da beže jedno od drugog čim naslute da između njih može da bude nešto više od prijateljstva.

Ribe su romantične, a Device kritički nastrojene prema svemu i svima što ih okružuje. Pritom, oba znaka su prilično pasivna kada je reč o suočavanju sa svojim emocijama. Najpametnije je da zadrže prijateljski odnos.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA