≫ 

Pun Mesec će biti dramatičan za ova 4 horoskopska znaka: Spremite se za turbulencije!

Da li ste spremni za prvi pun Mesec u 2021. godini?

  • 2
Pun Mesec Foto: Pixabay

Prvi pun Mesec u  2021. godini dogodiće se u četvrtak, 28. januara, a u službi kosmičke drame koje će biti u izobilju. Svi će osetiti intenzitet ove mene, ali za horoskopske znakove koji su najviše pogođeni punim Mesecom, na pomolu će možda biti još veće promene.

Tu je i planetarni aspekt ispunjen napetošću, koji je u astrologiji poznat kao T-kvadrat, i videćemo kako nastaju svađe između Meseca u Lavu, žestokog Marsa i nepredvidivog Urana u Biku i Sunca, kao i Jupitera i Saturna u Vodoliji.

Pun Mesec u Lavu dovodi naše emocije u prvi plan i nadahnjuje nas da svoja osećanja stavimo u centar pažnje. Postoji veliki potencijal i za sukobe - posebno za fiksne znakove, kojima sva ova planetarna akcija osvetljava najosobnije delove natalne karte. Pročitajte da li ste jedan od horoskopskih znakova na koji će pun Mesec u januaru 2021. najviše uticati - i šta očekivati ako jeste.

Bik 

Imate i svojeglavi Mars i planetu divljeg deteta Uran koji osvetljavaju vaš znak i kvadriraju pun Mesec. Ovo bi moglo zapaliti neko trenje u vašem porodičnom životu i na površinu isterati duboke emocije iz vaše prošlosti. Postoji "preskakanje konopca" između vaše karijere i vaših kućnih obaveza koje će biti potrebno rešiti - ali potrudite se da želje svog šefa, cimera ili člana porodice ne stavljate ispred svojih. Slušanje sopstvenog srca, davanje prioriteta vašoj udobnosti i izdvajanje vremena za brigu o sebi je upravo ono što vam treba da biste sortirali osećanja koje vam donosi pun Mesec.

horoskop, muškarac, žena, ljubav, sastanak, mesec Foto: Pixabay

Lav 

Sada je vaše vreme da kreativne projekte dovedete do blistave tačke prezentacije i zasijate u centru pažnje. Imate priliku da zablistate i iskoristite ovaj priliv energije da biste se izrazili na fascinantan način. Iako tenzije mogu da se pojave i u vašem profesionalnom i u romantičnom životu, možete rešiti stvari pre nego što eksplodiraju tako što ćete ostati verni sebi i polako uadahnuti auru punog Meseca. Ne ustručavajte se govoriti istinu i pokazivati kako se osećate, bilo da je to na poslu ili u ljubavnom životu.

Škorpija

Ovo osvetljava profesionalni sektor vaše karte, čineći neverovatno vreme za napredovanje i pokretačku snagu u vašoj karijeri. Pouzdano poboljšajte svoju igru na poslu i zaronite u carstvo u svojih moći. Privukli ste pažnju svojih kolega i šefova i oni su spremni da vide šta možete učiniti. Međutim, sa svim ovim fokusom na vašu karijeru dolazi i potreba za ravnotežom. Ulozi na poslu mogu biti visoki, ali tenzije u vašem ličnom životu mogu se osećati još veće, zato budite što prisutniji kod kuće i u vezama kako biste bili sigurni da na kraju nećete biti previše rastreseni da biste iskoristili ovaj lunarni trenutak.

Vodolija

Pun Mesec sada osvetljava vaše lične odnose, zato budite spremni da postanete super realni u svojim partnerstvima. Iako imate tendenciju da pristupite udaljavanjem u emocionalnim situacijama, pred vama će biti izazov da se otvorite ljudima koji su vam najbliži. Sa žustrim Suncem i moćnim planetama Jupiterom i Saturnom u vašem znaku, učite nove načine da izrazite svoja osećanja i usvajate novi skup pravila. Ovo će vam dobro doći kada se krećete kroz potencijalne krize u vašem ljubavnom životu koje bi mogle nastati sada.

Video: Postoje horoskopski znakovi koji imaju urođenu crtu nepristojnog ponašanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bumerang

    22. januar 2021 | 22:13

    Drama... Zivot postace mu drama.. Za sve sto mi je radio....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA