Svaki horoskopski znak ima svoj fizički adut: Otkrijte koji je vaš!

Genetika nesumnjivo igra ulogu, ali astrolozi tvrde da i položaj zvezda u trenutku rođenja može da utiče na našu spoljašnjost

  • 0
devojka devojke lepota lice žena žensko lica žene Foto: PIxabay

Horoskopski znak otkriva mnogo toga o našem karakteru, ali i o izgledu.

Ljudi rođeni u proleće prepoznaju se po lepim crtama lica, a letnja deca ističu se po tenu i kosi. One koji su rođeni u jesen odlikuju ženstveni pokreti, a zimski znakovi Zodijaka su prepoznatljivi po specifičnoj figuri.

Ovan

Pripadnici ovog znaka ističu se lepim crtama lica. Obično imaju široko čelo, rumene obraze, proporcionalno telo prosečne ili ispod prosečne težine. Često imaju tamnu kosu i izražene obrve i oči.

Bik

Kao i kod Ovna, i pripadnici ovog znaka običnio imaju lepe crte lica. Njihova glavna karakteristika su velike oči. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni, a kosa gusta. Vrat im je često prilično širok.

Blizanci

Ovaj prolećni znak poznat je po lepom osmehu. Prosečne su ili natprosečne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Izgledaju mladoliko i imaju duge prste, piše 24sata.

devojka devojke lepota lice žena žensko lica žene Foto: PIxabay

Rak

Pripadnici ovog letnjeg znaka obično imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im krupne, a crte lica nežne. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i šiljat nos.

Lav

Poput Raka, i pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je obično gusta i često kovrdžava, oči smeđe ili zelene i krupne, dok im izgled lica deluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne punije od proseka. Obično su natprosečno visoki, uskog struka i dugih nogu.

Device

Device su poznate po aristokratskom tenu i okruglom obliku lica. Njihove usne su izražene i pune, a oči srednje veličine. Lice im je prilično simetrično, a telo sklono debljanju, posebno u gornjem delu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA