≫ 

Tačka sudbine, karme i ispunjenja želja: Otkrijte gde se nalazi Verteks u vašoj natalnoj karti

Neki astrolozi nazivaju Verteks "kapijom sudbine" koja nam omogućava pristup drugim dimenzijama stvarnosti

  • 0
Natalna karta Foto: Pixabay.com

Verteks je kontroverzna tema među astrolozima koji ga generalno smatraju tačkom karmičke ili sudbinske veze. Neki astrolozi se ne trude da tumače Verteks, dok se drugi zaklinju u njegovu sposobnost predikcije.

Značenje vašeg Verteksa zavisi od kuće, znaka i stepena gde se nalazi u vašoj natalnoj karti. Ovo nije planeta, asteroid ili bilo koje drugo nebesko telo; to je apstraktna tačka u vašoj astrološkoj karti koja preseca ekliptiku i glavne vertikalne tačke na vašoj natalnoj karti.

Ovo je neverovatno važno za veze, jer ponekad osećamo da smo sreli nekoga za koga znamo da će nam biti važan u životu (bilo da je to prijatelj, partner, supružnik). Sudbina, susreti, karma i ispunjenje želja su reči koje su snažno povezane sa Verteksom.

Neki astrolozi nazivaju Verteks "kapijom sudbine".

Kada se vaš Verteks nalazi na istoj planeti ili kući kao i kod nekog drugog, to znači privlačnost. Ova nije nužno uslovljeno romantičnim odnosom, iako može biti; to jednostavno znači da ćete imati dobru hemiju i biti privučeni obostranom energijom. Neki ove ljude smatraju srodnim dušama, a iako je to ponekad slučaj, to može biti i svako ko treba da bude u vašem životu u određeno vreme iz određenog razloga.

Kako pronaći svoj Verteks?

Da biste pronašli Verteks, moraćete da znate datum, tačno vreme rođenja i grad rođenja.

Gde sa u vašoj natalnoj karti nalazi Verteks izračunate ovde.

Verteks u Ovnu

Verteks u Ovnu govori o vođstvu i preuzimanju kontrole. Pobedite svoje strahove i preduzmite odlučnu akciju. Ovo je od ključne važnosti, jer će vam osvešćivanje hrabrosti pokazati nove veštine za koje niste znali da ih imate. Postaćete samopouzdaniji i svesniji ko ste kroz zauzimanje adekvatnog stava.

Verteks u Biku

Preuzimanje odgovornosti za sebe i svoje poslove je vitalno kada imate Verteks u Biku. Ako postanete samostalniji i manje se oslanjate na druge, to će vam povećati samopoštovanje. Izgradite svoje samopouzdanje dok se polako oslobađate zavisnosti od drugih.

Verteks u Blizancima

Vaša sposobnost komunikacije je ono na čemu bi trebalo više da radite. Korišćenje logike i činjenica za stvaranje argumenata i iznošenje ideja i načina za njihovo izražavanje pomoći će vam da steknete samopouzdanje. Vi ste prirodno talentovani za diplomatske pregovore.

foto Pixabay foto Pixabay

Verteks u Raku

Ako je vaš Verteks u horoskopskom znaku Raka, stalno morate da se nosite sa tuđim emocijama i negujete one oko sebe. Možda ćete biti u iskušenju da ugušite sopstvene emocije kako biste bili od koristi drugima, ali važno je da ostanete otvoreni i pokažete ono što vam je na srcu.

Verteks u Lavu

Morate da naučite da se istaknete kao pojedinac i da se ne gubite u grupi. Tako ne samo da ćete postati svesniji sopstvene individualnosti i kreativnosti, već ćete i nadahnjivati druge i pomoći im da lakše realizuju ono što su zamislili.

Verteks u Devici

Za pronalaženje nedostataka i uvođenje reda u haotične situacije biće vam potrebno praktično i kritičko razmišljanje. Služiti onima oko sebe i biti koristan je sjajno za ljude sa Verteksom u Devici, jer se najbolje osećate kada znate da imate svrhu postojanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA