MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2021: Rakovi gube razum zbog ljubavi, Lavovi su spremni za sudbonosni korak

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za mart

  • 0
devojka kosa lepa horoskop Foto: Freepik/ lookstudio

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Ovan horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Dosta napet mesec po pitanju posla, budite obazrivi jer uticaji nose i mogućnost konflikta sa kolegama ili nadređenima. Osoba sa posla vam može donositi probleme, naročito u prvoj dekadi meseca. Druga polovina meseca je pod laganijim uticajima, očekujte razrešenje poslovne situacije na koju ste dugo čekali. Za nezaposlene Ovnove povoljan je period za pronalazak posla, naročito ako su poslovi povezani sa zdravstvom i farmacijom, mada je generalno jako povoljan mesec za nove poslovne početke.

Ljubav: Uticaj Venere kroz vaše 12.polje, polje tajni, donosi vam dosta mašte i sanjarenja u ljubavi, ali je i povoljan period za sve tajne ljubavne veze. Osoba iz daljine može biti privlačna za vas, naročito ako ste slobodni. Za one koji su u dužim vezama ili braku, nije naročito povoljan period, jer nosi neku odsutnost topline i bliskosti u odnosu. Moguće su ljubomorne scene, sumnje u iskrenost. ali i vernost partnera. Svađa može da preraste u ozbiljnu krizu, pa pripazite.

Zdravlje: Sklonost prehladama, osetljivost sinusa.

BIK

Bik horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Finansije će vam biti naklonjene tokom ovog meseca. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neki neočekivani novac ili neočekivanu priliku za zaradu. Saradnja sa osobom koja je povezana sa inostranstvom donosi vam uspeh u poslu i sa finansijama. Uticaji su jako povoljni za one koji se bave trgovinom, transportom, saobraćajem, ali i podučavanjem. Za nezaposlene Bikove sledi povoljan period u drugoj polovini meseca, kada može da vam se otvori povoljna poslovna prilika.

Ljubav: Dosta intenzivan mesec je pred vama. Burna dešavanja sa izraženim emotivnim naboljem doneće dosta strasti u emotivne odnose. Takođe, uticaji su istovremeno loši za komunikaciju, pa može doći do burnih reakcija i nesporazuma u partnerskim odnosima. Malo više kompromisa, ali i strpljenja može spasiti situaciju. Slobodni Bikovi biće skloni da se brzo zaljubljuju; ovaj uticaj će vam doneti više inicijative u ljubavnim odnosima. Oni koji su zauzeti imaju povoljan mesec da izglade stare nesuglasice i da opet pronađu  zajednički jezik sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Blizanci horoskop Foto: Pixabay

Posao: Snažan uticaj Merkura u znaku Vodolije donosi naglašenu kreativnost kroz posao. Mnogi pripadnici ovog znaka upustiće se u nove, dodatne poslove; imaćete potrebu da radite više svari u isto vreme, a ni dobra zarada neće izostati. Povoljan je period za sve one koji se bave tehnikom, komjuterima, pisanjem, medijima, izdavaštvom... Za nezaposlene je jako povoljan period da pronađu posao, i to najpre uz pomoć prijatelja ili poznanika. Isto tako, uticaj Jupitera u Vodoliji donosi vam dobru saradnju sa strancima ili kroz poslovanje povezano sa inostranstvom.

Ljubav: Mart je vaš mesec strasti; zaljubićete se, a veza bi mogla i da potraje. Oni koji su u dužim vezama mogu lako početi sa planovima za zajednički život ili brak. Blizancima iz druge dekade sledi mogućnost upoznavanja veoma zanimljivog partnera kroz posao ili usluge. Oni koji su u bračnim vodama potrebno je da budu tolerantniji prema partnerima, jer su uticaji napeti, pa lako mogu dovesti do nesuglasica.

Zdravlje: Pad imuniteta i slabost. Pojačajte uzimanje odgovarajućih vitamina i minerala.

RAK

Rak horoskop Foto: Pixabay

Posao: Prilično obećavajući mesec po pitanju posla i finansija. Uspevate sa lakoćom da privučete pažnju saradnika za svoje ideje i predloge. Ostvarujete uspešnu saradnju i idete ubrzano ka svojim ciljevima. Dosta ćete biti anagažovani, ali isplatiće vam se. Za nezaposlene Rakove prva polovina meseca je povoljna za pronalazak posla, iako je sumnja da će taj posao biti na duže staze. Onima koji su u privatnom biznisu finansije će biti naklonjene, a može biti i aktuelno vraćanje nekog starog dugovanja.

Ljubav: Uticaj mladog Meseca doneće mnogim Rakovima novu ljubav i strastveno zaljubljivanje. Veoma je moguće da ta osoba bude i zauzeta kada je upoznate. Ipak, strasti i emocije biće snažne, pa će vam to biti manje bitno, barem na početku. Odličan je mesec za sve tajne ljubavi i tajna zbivanja na polju emocija. Venera u vodenom znaku Riba donosi snažne emocije, erotiku, bliskost i duboko prožimanje u partnerskim odnosima. Oni koji su u braku imaju lepu priliku da osveže i poprave svoj odnos sa partnerom.

Zdravlje: Podložnost upalama i bakterijskim infekcijama.

LAV

Lav horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Imate osećaj da sve što radite ide na komplikovan način i jako sporo, pa je to počelo da vas zamara. Jak uticaj Saturna na vaše Sunce donosi vam usporavanje na polju posla, ali i finansija. Mogući su i neki problemi, sukobi, sudar karaktera sa šefovima i nadređenima. Ovaj uticaj vam može doneti i dosta nervoze, pa su greške moguće, kao i to da sami sebe saplićete i dodatno usporavate. Savet je da se prepustite i da sačekate da sve samo od sebe prođe, a višak energije usmerite na sporske aktivnosti.

Ljubav: Mnogo toga ste uspeli da prevaziđete, ali ovog meseca lako se mogu otvoriti novi "frontovi" sa partnerom, pa ćete voditi neke nove bitke. Savet je da budete tolerantni i da ne reagujete na "prvu loptu", jer ovaj uticaj je prolaznog karaktera. Slobodni Lavovi će biti zapaženi kod suprotnog pola, čak je verovatnoća da dve osobe budu aktuelne tokom ovog meseca. Mnogi od vas će pomišljati da je i došlo vreme da se skrase, naročito oni koji su u dužim, ozbiljnijim vezama.

Zdravlje: Slaba tačka nervni sistem, napetost.

DEVICA

Devica horoskop znak Foto: Pixabay

Posao: Bolja finansijska situacija u ovom mesecu, bićete zadovoljni. Ukoliko sarađujete sa strancima, ovaj mesec donosi uspeh u pregovorima i poslovanju. Bićete odlučni i na visini zadatka. Naoružani ste snažnom energijom koja će vam i te kako biti potrebna. Za nezaposlene Device nije najbolji mesec za pronalaženje adekvatnog posla, ali svakako da će biti nekih prilika koje možete iskoristiti, bar na neko kraće vreme. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj mesec donosi uspeh i lakoću u saradnji sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Prva polovina meseca biće prilično stabilna za Device koje su u dužim vezama ili u brakovima. Mirno i opušteno funkcionisanje donosi snažan uticaj Venere kroz polje partnerskih odnosa. Druga polovina meseca je pod uticajem Neptuna, što može unositi neku sumnju u odnos, ali i nerazumevanje i nesklad kroz komunikaciju, što dovodi do sukoba i oštrih reči, pa pripazite. Za one koji su slobodni smeši se ljubav sa osobom koja može biti i zauzeta. Sada je povoljno vreme za tajne veze, tajne šeme, ali takođe ovaj uticaj može doneti i snažne emocije i jako zaljubljivanje.

Zdravlje: Odlično!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA