Zaljubljivanje, tajne veze i svađe obeležiće ovu nedelju: Četvrtak je idealan dan za nove početke

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
zodijak horoskop magija devojka astrologija

Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vage, što ukazuju da će tema ove nedelje biti odnosi - posebno emotivni odnosi. Vaga simbolizuje partnerstva, saradnje, ortakluke, brak i ljubavne odnose.

Kako je Venera u znaku Ribe koja simbolizuje tajne i daljine, ovo ukazuje da će se upravo u ovoj nedelji dešavati zaljubljivanja, upoznavanja i ulasci u veze, one koje su iz nekog razloga tajne ili su na daljinu.

U ponedeljak Mesec iz znaka Vage gradi lepe aspekte prema Saturnu, Merkuru i Jupiteru, što simbolizuje početak saradnji, upoznavanja, ali i ulazak u vezu koja ima tendenciju da potraje. Sve što započnete ovog dana donosi povoljne promene, posebno kroz vreme koje bude prolazilo. Ovog dana ne budite sami, već se udružite sa svojim emotivnim ili poslovnim partnerom i aktivirajte lepe projekte i ideje.

Ukoliko treba da pregovarate u vezi nekog posla, energija dana vas podržava, posebno ukoliko se budete postavili u win-win ili fair play situaciju, da obe strane budu zadovoljne.

U utorak već nemamo više podršku planeta, već naprotiv ulazimo u izazovne situacije. Sve ono što nije valjalo u vašim odnosima, ovog dana će i te kako isplivati na površinu. Imaćete potrebu da delujete i namećete neke svoje stavove. Neko može ispoljavati ili trpeti agresiju.

U sredu je veoma važno izaći iz svih naučenih obrazaca ponašanja i funkcionisanja, jer vam neće doneti rešenje situacija u kojima se budete nalazili. Potrebno je biti spontan, otvoren za promene, nove reakcije i delovanja. U prepodnevnim časovima kada se budemo susretali sa izazovima, ta sposobnost će nam biti neophodna u prevazilaženju otpora na koji budemo nailazili. Ograničavajuće situacije i prepreke mogu dolaziti kroz finansije, strahove od nemaštine, napuštanja, kao i nemogućnosti oslobađanja od prošlosti i kretanja unapred. Imaćete osećaj kao da tapkate u mestu i da ne možete da se pokrenete u željenom smeru.

U sredu popodne Venera je u dobrom aspektu sa Uranom, pa se otvorite za iznenadne i neočekivane pozive za druženja, saradnje i zaljubljivanje. Priliv novca ili prilika za zaradu se smeši. Budite inovativni, originalni i uradite nešto drugačije. Ovog dana je planeta Mars na 29.stepenu, što donosi rizike i agresiju. Pripazite sa oštrim predmetima, mašinama i u svađama.

Svađa, raskid

Foto: Shutterstock

Od četvrtka planeta Mars ulazi u znak Blizanaca, što će doneti nove aktivnosti i akcije u našim životima. Osobe koje su Ovan ili Škorpija u podznaku ili sa naglašenim aspektima u ovim znacima, najviše će osetiti ovu promenu. U narednom periodu pokretaće se ideje, kraća putovanja, edukacije i učenja, kao i trgovina. Donosićete više odluka, bićete aktivni kako u razmišljanju, tako i u komunikaciji. Neko će započeti nove planove ovog dana. Ukoliko želite nešto radikalno da promenite i da nešto ostavite iza sebe, onda je ovo idealan dan za to.

U petak će se javljati dve potpuno različite situacije. Neko će doživeti frustracije i nezadovoljstva, uz prisustvo oštre kritike i zvocanja. Drugi će konačno dobiti papire na koje su dugo čekali, odgovore na svoja pitanja, potpisivanja ugovora, dobre vesti i korisne informacije. Ukoliko planirate kraći put ili odluku koju želite da donesete, iskoristite aspekt između Merkura i Jupitera. Plasiranje knjige, bloga, veb sajta, marketinga preko društvenih mreža je idealno ovog dana.

U subotu pokušajte da ne pričate previše ili bez neke veće potrebe. Više slušajte. Ukoliko vas ponesu emocije i lični entuzijazam obojen sopstvenim uverenjima i predrasudama, naći ćete se u situaciji da ubeđujete druge u svoju istinu i rizikujete da ulazite u nesporazume.

Ova nedelja će biti idealna za odmor, mir i povlačenje. Inspirišite druge svojom lepotom i kreativnosti. Obradujte sebe malim poklonom ili priuštite "spa dan". Ukoliko imate prilike, provedite dan u prirodi, šetnji, posebno u planinskim predelima.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA