≫ 

Večeras i sutra bajka postaje stvarnost za ova 2 znaka: Zvezde najavljuju veliki preokret u ljubavi

Dobro otvorite oči, jer vam predstoji prijatno iznenađenje

  • 4
Prvi sastanak Foto-ilustracija: Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac ima odlične vesti za one koji još nisu pronašli pravu osobu za sebe.

Ljubav je naše gorivo i snaga, a emocije su uvek naglašenije kada se dese iznenada. Upravo takva ljubav može se dogoditi 3. i 4. marta Ribama i Bikovima.

Na nebu se dešava aspekt sekstila Venere u Ribama i Urana u Biku. Ovakav položaj planeta označava potencijalne ljubavi koje će se realizovati u narednim danima. Kako Uran predstavlja uvek nešto iznenada, neočekivano, a Venera u Ribama je u svojoj egzaltaciji, koja je ovde osetljiva, zanesena, emotivna, upravo će biti iznenađena onim što joj predstoji.

Dakle, skroz neočekivano možete postati meta Amorove strele: na ulici, na poslu, u prevozu, kraj reke, u restoranu, pa i na šalteru banke. Bukvalno kao grom iz vedra neba aktiviraće se okidač i srešćete osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim, ali ni vi nećete ostaviti ravnodušnim nju/njega.

Dobro otvorite oči, jer vam predstoji iznenađenje. Ovo se posebno odnosi na osobe rođene u dva znaka - Ribama i Biku.

Međutim, i drugi znaci mogu očekivati povoljne situacije u ljubavi, kao i ako ste sami da uplovite sa nekim u ljubavnu romansu. Oni zauzeti će u svojoj ljubavi pronaći mir.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA