≫ 

3 rituala za prizivanje pozitivne energije i promena: Kad je Mesec u padu, oni su najdelotvorniji

Kako vam energija opadajućeg Meseca pomaže da se oslobodite nečeg starog i otpustite ono što vas sputava da biste bili srećni?

  • 0
svemir, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Ukoliko ste u "minus fazi" i ništa vam u poslednje vreme ne polazi za rukom, osećate se letargično i umorno, energija vam je u padu, vreme je da iskoristite Mesečeve faze, posebno onu kada je u opadanju, kako biste prizvali pozitivne promene u svoj život.

Ono što ovu praksu čini specifičnom, jeste ritual opadajućeg Meseca za oslobađanje, uvođenje promene i omogućavanje da krenete napred na željeni način, prateći lunarni ciklus.

1. Aromaterapija

Iskoristite suptilna i terapijska lekovita svojstva biljaka. Dodajte samo nekoliko kapi pravih esencijalnih ulja u umirujuću kupku i popravite raspoloženje.

Koristite esenciju lavande, tamjana, pepermint, ruzmarin ili citruse u vreme kada je Mesec u opadajućoj fazi koja dolazi nakon punog Meseca.

2. Orakl karte

Orakl kartice su alat za introspekciju i razlikuju se od većini poznatih tarot karata. Moć orakl karata je u njihovoj sposobnosti da izazovu radoznalost i otvoreniji fokus. Um koji razmišlja u velikoj meri zavisi od prošlih iskustava i očekivanih ishoda - samorefleksija.

Nasuprot tome, kartice ne odgovaraju eksplicitno i konkretno na upit. Umesto toga, one podstiču prostraniji, radoznaliji i kreativniji um, čime se bude nove mogućnosti.

Tarot Foto: Mira Cosic from Pixabay

Koristite najjednostavniji način čitanja "proročkih" karata. Počnite sa pitanjem ili zahtevom za smernice o određenom problemu. Možda, šta je vaš kamen spoticanja ili tačka odluke. Promešajte špil i odaberite nasumice kartu.

Šta vas na izabranoj karti privlači i zašto? Postoje li različiti načini za tumačenje poruka? Neka iskustvo stimuliše vaša čula i podstakne vas na razmišljanje.

3. Misaoni rad

Misaoni rad može značiti bilo koji kognitivni proces koji uključuje rezonovanje ili rešavanje problema. Međutim, ovde to znači izazivanje misli ili ograničavanje verovanja. Svako ima misli i uverenja koja mu pomažu da donese odluke, ali ne zaboravite - ponekad vas te misli mogu sprečiti da krenete napred.

Na primer, ne mogu da promenim profesiju bez sticanja potpuno nove akademske diplome.

Osporavanje ograničavajućih uverenja je često neophodno tokom faze transformacije opadanja Meseca. Ključno je videti alternative i nove mogućnosti.

foto Pixabay foto Pixabay

Ova tri jednostavna rituala mogu vam pomoći da upravljate i ublažite tugu, steknete uvid u proces promena i da nastavite dalje.

Na kraju, to ne znači samo verovatniji uspeh, već i da ćete ga postići lakše nego što ste očekivali.

Video: Proslavili Dan mrtvih vudu ritualima i padanjem u trans

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA