≫ 

Šta nam donosi Mars u Blizancima: Ova 3 horoskopska znaka očekuje loš period sve do polovine aprila

Aspekti u narednom periodu neće biti naklonjeni pojedinim znakovima horoskopa, stoga - dodatni oprez nije na odmet

  • 0
mars, planeta Foto: Pixabay.com

Mars, planeta ratnika, energije, sporta i akcije ušao je u znak Blizanaca i tu će boraviti do 23. aprila. Ova "crvena planeta" je u prethodnom periodu prolazila kroz znak Ovna i Bika, praveći loše aspekte i pokazujući svoju najlošiju stranu.

Mars je ostao uskraćen da se prikaže u boljem svetlu. Budući da ova planeta ne spada ni u loše, ni u dobre planete, samim tim podstaknuta je uticajem znaka u kom se nalazi, pa i aspektima koje pravi. No, ono što je ohrabrujuće jeste da se Mars znatno bolje snalazi u Blizancima nego u Biku, pa možemo malo odahnuti.

Blizanci su znak komunikacije, ideja, avanture, druženja i mentalnih podsticaja, tako da možemo u narednom periodu očekivati akciju u ovim sferama.

Ipak, ova planeta će u jednom momentu napraviti loš aspekt sa Merkurom i Neptunom, što ukazuje na to da moramo biti obazrivi kada su neke neistine, tračevi i laži u pitanju, a neminovno će dominirati u narednom periodu.

Blizanci, horoskop Foto: Pixabay.com

Od sredine marta do sredine aprila Mars će se najlošije odraziti na Blizance, Ribe i Device, uključujući i one kojima je podznak u navedenim znacima ili im je neki od tih znakova naglašen u natalnoj karti.

Za njih je važno da u tom periodu sve uzimaju sa rezervom, te da imaju u vidu da sve što se čini istinitim vrlo lako može biti laž i obmana. Ovo se odnosi na svaki segment života.

U ljubavi održavajte distancu koju ovaj period iziskuje. Sve vam može delovati bajkovito, ali sa epilogom i rizikom velikog razočarenja kada saznate da je idilična atmosfera zapravo iluzija.

Na poslovnom planu izbegavajte bespotrebne komunikacije, jer postoji mogućnost izbijanja nepotrebnog konflikta. Ne razvijajte teorije zavere i ne upadajte u klopku planeta, inače se može desiti da svaku sumnju usmerite na kolektiv ili na pojedinca. Pripišite ovu nelagodnost samo prolaznom uticaju planeta.

Kada je reč o zdravlju, potražite konsultaciju na više strana, jer neretko ovaj aspekt može dovesti do nepouzdane dijagnoze.

Video: Retrogradni Merkur uzeo svoju prvu žrtvu: Pecaroš je možda bio pijan a možda i devica u horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA