Zvezde najavljuju i zaljubljivanje, i razočaranje, i sukobe: Ove nedelje budite strpljivi i oprezni

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
karma, sudbina, astro

Foto: Pixabay

Ova sedmica vezana je za energiju Neptuna. Od planetarnih aspekata imaćemo Sunce u aspektu sa Neptunom i Veneru, za kraj nedelje.

Neptun nam može doneti čarobne trenutke, zaljubljivanje, duboku povezanost sa verom i duhovnim aspektom života, ali može doneti i neiskrenosti koje će izaći na videlo, dosta tajni i tajnih veza, pojačanu osetljivost i pad imunog sistema, jačanje virusa gripa, kao i snažnije reakcije na spoljne faktore.

U ponedeljak slavimo planetarni praznik, Dan žena. S obzirom na to da imamo lepe aspekte Meseca prema Veneri, ovaj dan je idealan da na vrlo konkretan način pokažete pripadnicama lepšeg pola koliko vam je stalo do njih. Podarite osmeh, pažnju, ljubav, prigodan poklon svojim devojkama, ženama, majkama, sestrama i prijateljicama.

Ovaj dan svakako iskoristite za organizaciju cele nedelje, jer ćete biti mnogo uspešniji, pošto su planiranje i organizacija pola posla. Mnogo toga možete postići ukoliko se prihvatite zahtevnih zadataka koji traže veliku disciplinu i fokus. Budite u nekoj svojoj vrsti izolacije i tišine kako biste postigli maksimalni uspeh.

U utorak već imamo veoma eksplozivnu energiju dana koja može doneti velike frustracije i prekide odnosa. Podesite se na nepredvidive stvari, a reakcije odložite za kasnije koliko je to moguće.

U sredu možemo očekivati značajnije promene u okviru zakona i zakonskih mera. Ukoliko bi trebalo da neke stvari postignete na dugoročnije staze, kao i da dobijete neke pravne savete ili rešite nešto u sudu ili nekoj drugoj zvaničnoj instituciji, onda je sreda idealan dan za to. Donesite neke novine u okviru svog posla, biznisa ili ličnog aspekta.

Četvrtak je dan u kom imamo aspekt između Sunca i Neptuna koji tog dana može doneti pojačanu emotivnost, slabiji imunitet, osetljivost stomaka i prijemčivost za infekcije i viruse. Kada Mesec u popodnevnim časovima pređe u znak Ribe, osetljivost će se samo pojačati. Možete da osetite iscrpljenost, pospanost, zbunjenost i konfuziju.

foto Pixabay

foto Pixabay

U petak, dan pred mlad Mesec, situacija kulminira i donosi niz emotivnih i fizičkih reakcija, od razdražljivosti, nesanice, stomačnih problema, glavobolja, do osetljivosti psihe i labilnosti. Pokušajte maksimalno da se distancirate od svega što može izazivati napetost u vašem životu. Ne ulazite u konflikte i svađe.

U subotu imamo poseban mladi Mesec u znaku Riba koji aktivira Veneru i Neptun. To donosi zaljubljivanja i aktivaciju emotivnih odnosa, posebno onih na daljinu ili tajnih veza. Projekti koji se tiču pozorišta, filma, muzike, glume, umetnosti, svih finih stvari, sada se pokreću u narednih mesec dana. Kvalitet lepote sada ima najsnažniji uticaj, pa se fokusirajte na sve ono što za vas predstavlja lepotu.

U nedelju imamo dva pravca. Jedan je vezan za Veneru i polje ljubavi, emocija, čarolije i umetnosti, a drugi je vezan za Mesec u Ovnu i aspekte koje pravi, a koji donosi nametanje volje, sopstvenih stavova i vrednosti, i insistiranja na svom gledištu.

Prvi donosi romantiku, zaljubljivanje, ali i otkrivanje neistina i razočaravanje. Drugi donosi dinamiku, spremnost na borbu usled netrpeljivosti i nedostatka takta. Birajte mudro i samo polako. Strpljenje je ključ.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA