Prolećni horoskop: Vage, Škorpije i Ribe čeka sudbinski ljubavni susret, a Rakove uspeh u poslu

Proverite kako će vam zvezde biti naklonjene od 20. marta do 21. juna 2021.

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva čemu mogu da se nadaju pripadnici svih znakova Zodijaka tokom proleća ove godine.

OVAN

Proleće vam donosi promene u 11. astrološkom polju koje se odnosi na vaše prijatelje, kao i na realizaciju vaših želja. Mnogi planovi će vam se ostvariti tokom ovog perioda, ali budite spremni da neka prijateljstva prekinete jer ćete uvideti neke stvari koje vam se neće dopasti.

Budite oprezni u komunikaciji i u saobraćaju do 20. aprila, ali isto tako i krajem maja i početkom juna, jer će Merkur krenuti retrogradnim hodom kroz vaše 3. astrološko polje, gde će pojačati napetost i nervozu. Tada izbegavajte svađe, potpisivanje svih vrsta dokumenata, kao i bilo kakvu kupovinu novih stvari ili prevoznog sredstva, kao i mobilnih uređaja. U saobraćaju izbegavajte brzu vožnju, poštujte signalizaciju i znakove na putu - ne žurite nigde. Mogući kvarovi na prevoznom sredstvu.

U junu izbegavajte konflikte sa ukućanima i članovima familije. Fokusirajte se da višak energije u tom periodu usmerite na uređenje doma.

Tokom ovog proleća na poslovnom planu možete očekivati manje trzavice. Planeta transformacije Pluton i dalje se nalazi u vašoj 10. kući karijere, pa budite spremni na promene. Mnogi Ovnovi će nešto želeti da promene u samom poslu, najverovatnije način na koji ga obavljaju, posebno u maju. Ali, i pored trzavica, na poslovnom polju vam stoji uspeh.

Nezaposleni Ovnovi će imati dosta dobrih prilika za posao, koji će biti na duže staze.

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Mogući su nepredviđeni troškovi, ali i veći prilivi novca. Proleće je za vas period oscilacija kad je reč o finansijama. Zato pametno ulažite novac i izbegavajte rizike. U maju ćete biti zadovoljni finansijskom situacijom.

Kad je reč o ljubavi, tokom proleća ne očekujte veće promene. Situacija na emotivnom polju počinje da se menja od juna, kada će vaš vladar Mars ući u vaše 5. astrološko polje. Slobodni mogu očekivati da uđu u vezu, dok zauzeti mogu imati manjih nesuglasica i trzavica, pa izbegavajte konflikte sa voljenom osobom.

Polje zdravlja neće biti pod jakim uticajem planetarnih aspekata. S vremena na vreme mogu da se jave nervoza, napetost, umor i malaksalost, ali suštinski tokom ovog proleća ćete se osećati dobro.

foto Pixabay foto Pixabay

Povoljan period kreće od maja, kada Jupiter, planeta sreće, uđe u vaše 12. astrološko polje. Tada će biti odličan period da se okrenete sebi, da očistite sve iz podsvesti što vas muči, da odbacite sav teret i da se rešite loših uspomena koje vas podsvesno poslednjih 12 godina opterećuju.

BIK

Planeta Uran je i dalje u vašem 1. polju i donosi niz promena. Na neke promene se ne može uticati, biće dosta nepredvidivih situacija, ali ono što je najbitnije jeste da znate da su sve promene za vaše dobro.

Srećan mesec za vas je maj; tada će Sunce, Venera i Merkur biti sa Uranom u vašem 1. polju i doneće dosta srećnih okolnosti za sve sfere u životu. Manji oprez od juna meseca, jer će tada planeta Mars ušetati u vaše 3. polje, pa ćete biti skloniji nervozi, mogući su konflikti u komunikaciji sa rodbinom i komšilukom. Takođe povedite više računa u saobraćaju.

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Ovog proleća možete se nadati velikim promenama na polju posla. Planete Saturn i Jupiter nalaze se u vašoj 10. kući i donose pregršt preokreta. Neki od njih mogu da budu mučni i teški, ali znajte da će svakako biti dobri po vas.

Kad je reč o finansijama, povedite računa do 20. aprila, jer se u vašem polju zarade nalazi planeta Mars koja može da vas navede da više trošite. Zato budite oprezni i ne kupujte stvari ako vam nisu baš preko potrebne. Od juna takođe povedite računa kad je reč o novcu. Merkur kreće retrogradnim hodom kroz vaše polje finansija, pa se možete nadati većim troškovima. Izbegavajte ulaganja do 20. aprila, a onda i u junu.

U ljubavi bez većih promena, kako za zauzete, tako i za slobodne. Turbulentan period se nastavlja, moguće su nesuglasice, prepirke i krize sa voljenom osobom, ali to je kod vas već poznato, jer otkako je Uran ušetao u vaše 1. polje direktno aspektuje i vaše 7. polje i samim tim unosi nemire i svađe koje brzo planu, ali brzo i prođu.

foto Pixabay foto Pixabay

Slobodni pripadnici mogu očekivati nova poznanstva, kao i kratkotrajne vezice u koje će naglo ući i brzo ih napustiti. Do kraja aprila nije period za ozbiljne ljubavne odluke. Maj mesec je dosta povoljniji po tom pitanju.

Kad je reč o zdravlju, moguće su manje oscilacije sa pritiskom, ali i padom energije. Aspektovano je i aktiviranje hroničnih tegoba koje vučete duže vreme, ali ništa krucijalno i ozbiljno, nista što bi vas izbacilo iz ravnoteže. Redovno se kontrolišite i unosite dosta vitamina i minerala u ovom periodu.

BLIZANCI

Ovog proleća možete očekivati jaku energiju, aktivnosti, ali i promene zbog planete Mars koja je već ušla u vaše 1. astrološko polje. Bićete puni samopouzdanja, ali vodite računa jer ćete biti i dominantniji, pa možda suprotnoj strani to baš neće prijati.

I dalje ste pod uticajem Severnog mesečevog čvora koji vam pruža srećne okolnosti – iskoristite ovo proleće! Moguća su putovanja van granica; u početku se može nešto iskomplikovati i odužiti, pa ako ne otputujete tokom proleća sigurno pakovanje kofera će uslediti na leto.

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Manji oprez od kraja maja, jer će vaš vladar Merkur krenuti retrogradno kroz vaše 1. polje, pa se mogu aktivirati neki stari problemi. U ovom periodu izbegavajte kupovine, kao i ulaganja i sklapanje poslova.

Kada je reč o poslu, u vašem 10. polju je i dalje planeta Neptun, koja vam pravi malo pometnje, donosi neke čudne situacije i oduzima vam energiju koju ulažete u posao. Možete se osećati demotivisano, bez volje, radićete „mehanički“. Od juna su mogući pojačani troškovi, pa povedite računa kako trošite.

Samo proleće, sa astrološke strane gledano, proći će bez značajnijih promena na emotivnom polju za one koji su u vezi ili braku. Malo ljubavi, malo svađica, malo strasti... Slobodni pripadnici mogu do kraja marta da upoznaju neku zanimljivu osobu preko posla, a već od aprila mogu očekivati da nekog upoznaju preko prijatelja ili, pak, da prijatelja počnu da gledaju drugačijim očima.

Horoskop, astrologija, ljubav, mesec Foto: Pixabay.com

Od prvih dana proleća osećaćete nervozu, mučiće vas unutrašnji strahovi i brige. Izbegavajte stresne situacije, jer može doći do povišenog krvnog pritiska i glavobolje. Unosite dosta vitamina i ako ste u mogućnosti, idite na masažu ili na trening. Takođe, i šetnja vam može prijati, pa odaberite šta vam najviše odgovara da popravite svoje zdravstveno stanje.

RAK

Ovog proleća trebalo bi da budete oprezni. Oscilacije koje će vas pratiti kroz svakodnevicu kvariće vam što raspoloženje, što opšti utisak o vama samima i ljudima kojima ste okruženi. Južni mesečev čvor, tzv. gubitni čvor kroz vašu ugaonu 6. kuću će vam praviti oscilacije i zato generalno izbegavajte svaki vid promena i noviteta.

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je dobar period u poslu. U aprilu zvezde donose mogućnost napredovanja, jer Sunce ulazi u vaše polje karijere. Takođe, tu će ući i Venera, pa će biti dosta prilika za napredovanje ili promene posla na bolje. April je odličan mesec za nezaposlene da promene svoj poslovni status.

Emotivni status je podložan promenama. Planeta Pluton je i dalje u vašem 7. polju, polju partnerstva, ali tu su i planeta Uran i Saturn koji negativno aspektuju vaše 5. polje, pa nije period za ulazak u veze, kao ni sklapanje braka.

Proleće vam je problematično za nove ljubavi; to ne znači da ne ulazite u vezu, ali dobro razmislite i proverite sa kime ulazite u vezu da se ne biste razočarali. Moguće je da je osoba koja vam se dopada i kojoj se vi dopadate zauzeta, ali vam to neće reći. Oni u braku i vezama mogu imati manjih trzavica i nesporazuma, ali će one biti prolaznog karaktera.

Ljubav i moda Foto: Freepik.com

Kad je reč o zdravlju, mogući su manji problemi sa nervima, kao i sklonost infekcijama. Moguće je da ćete se osećati iscrpljeno i umorno.

LAV

Lavovima proleće donosi dosta preokreta i izazova. Planete Saturn i Uran negativno aspektuju vaš znak, zato budite pažljivi. U vašem životu će se smenjivati usponi i padovi, ali loše stvari nemojte tragično doživeti. Iako će vam se na prvi pogled činiti da se svet ruši, na kraju ćete videti da su sve naizgled loše situacije dugoročno gledano zapravilo bile dobre za vas.

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Kad je reč o poslu, planeta Uran je u vašem 10. polju i tera vas da nešto menjate - način rada, mesto rada, saradnike... Promene će se desiti na neobičan način, jer Uran to zahteva. Mnogi mogu promeniti sadašnji posao i otići na neki bolji, što će se ispostaviti kao najbolja moguća odlukau. Takođe, biće prisutno dosta stresa kroz posao, kao i obaveza, ali i to će proći. Samo budite pribrani i uhvatite se u koštac sa svim obavezama. Ipak ste vi Lav, vođa, borac, kralj... Istrajte i uspeh neće izostati.

Ljubav, partnerski odnosi i emocije takođe su na udaru tokom ovog proleća, ali i na ovom polju budite istrajni i spremni na promene. Čak i ako dođe do razvoda ili raskida sa partnerom, opet ćete kada prođe neko vreme shvatiti da je to bilo najbolje za vas. Univerzum nikada ne greši i sprema vam čarobna iznenađenja na polju ljubavi kad sve bure i oluje prođu.

Mogući su problemi, nesporazumi, raskidi i razvodi, ali ne reagujte burno, pustite da vreme i kosmos odrade svoje ako je tu zapravo bio problem. Ako nije, onda će vaši odnosi, brakovi i veze proći kroz nova iskušenja i pobediti ih.

foto Pixabay foto Pixabay

Ako ste slobodni, očekujte da ćete se ovog proleća zaljubiti. Neki pripadnici ovog znaka iskusiće čari kratke ali slatke veze, dok se nekima smeši nova ljubav koja će potrajati.

Zdravlje će biti dobro. Postoji mogućnost infekcije bakteriološke prirode, ali blažeg karaktera. Takođe pripazite na koštani sistem. Stariji pripadnici znaka mogu da osete reumatske bolove.

DEVICA

Proleće donosi akcenat na dom i ukućane. Južni mesečev čvor prolazi kroz vašu 4. kuću i mogu se aktivirati gubici unutar porodice, ukućana, mesta boravka i imovine. Osim toga, obratite pažnju na zdravlje jednog od ukućana.

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Planeta Mars je ušla u vaše 10. polje, a planete Saturn i Jupiter u vaše 6. polje posla, što najavljuje probleme. Oprez sa nadređenima, kao i sa kolegama. Mogući su sukobi, dosta nervoze, kao i problemi u samom radu. Veliki broj obaveza, stres i blokade mogu vam oduzimati dosta energije, ali budite strpljivi – bitno je da ne regaujete „na prvu loptu“.

Izbegavajte sukobe. Nije dobar period za promenu posla. Za one koji nemaju posao proleće je povoljan period da to promene. Moguće je da će sam početak posla biti teži ili da ćete imati puno obaveza i morati da se prilagođavate, ali će to brzo proći i bićete zadovoljni na poslovnom polju.

Planeta Neptun i dalje putuje kroz vaše 7. polje partnerstva, što daje dozu romantizma i života kao iz bajke. Kad ste sa partnerom imate osećaj da ste na „sedmom nebu“, a sada je tu i Venera, pa će svi zauzeti i u braku više vremena provoditi sa voljenom osobom.

Ljubav Foto: Freepik.com

Slobodnim pripadnicima ovog znaka se može dogoditi da uđu u filmsku, nerealnu ljubavnu priču. Bićete toliko očarani osobom koja će ući u vaš život, da verovatno nećete pravilno sagledati sve njene mane.

Kad je reč o zdravlju, obratite pažnju na hronične bolesti. Moguće je i da će se aktivirati neke bolesti koje niste sanirali kako bi trebalo, pa ćete sada morati da se vratite na „početak kruga“ i da ih preležite do kraja. Odmarajte više i unosite više vitamina. Mogući su umor, kao i pad energije i vitalnosti prolaznog karaktera.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    21. mart 2021 | 17:43

    Prolece uvek donosi novu energiju , neka nam je srecan pocetak proleca 2021 , veliki pozzzzzz Alexsandri iz Kanade 😉👋👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA